Algemeen

Gerucht: Adam Driver (Star Wars) scoort rol in Ridley Scott's 'Last Duel'

Driver speelt de hoofdrol bedoelt voor Ben Affleck

door Niels van Arkel om 16:08 in Algemeen
Adam Driver (Star Wars: The Rise of Skywalker) is in gesprek voor een hoofdrol in The Last Duel van Ridley Scott. Hiermee wordt hij de tegenspeler van Matt Damon.

Hiermee lijkt het gerucht dat Ben Affleck deze hoofdrol zal gaan spelen van de tafel. Hij zou het moeten doen met een bijrol.

Plot
Een van de vrienden en ridders (Damon en Driver) komt terug van een oorlog en ontdekt dat de ander zijn vrouw (gespeeld door Jodie Comer heeft verkracht. Niemand wil de vrouw echter geloven, waarna de soldaat aandringt bij de koning van Frankrijk om een gevecht tot de dood met de ander te organiseren. Als de verdachte wint, wordt hij onschuldig verklaard.

Nog steeds niet 100% zeker
Ondanks dat er zo veel talent betrokken is bij de film, moet er officieel nog steeds groen licht worden gegeven voor de productie. Deze film is namelijk een van de 'slachtoffers' van de overname van Fox door Disney.The Last Duel heeft nog geen releasedatum

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Deze krijgt vast groenlicht vanwege de sterrencast op dit moment.

Parisan

Avatar

Adam zal het ongetwijfeld geweldig doen als ridder, slecht of niet. Hopelijk heeft hij dan weer Kylo haar, daar win je dames mee, lol!

NieuwsFilm

meest populair