Algemeen

Releasedatum horrorfilm 'Malignant' bekend

James Wan gokt op slecht nazomerweer!

door Niels van Arkel om 15:27 in Algemeen
Er wordt steeds meer bekend over het nieuwe project van Aquaman regisseur James Wan. Nadat de naam van de film in september bekend werd, is het nu de beurt aan de releasedatum.

Dat wordt namelijk 14 augustus 2020. De opnames zijn nu aan de gang. Met deze releasedatum heeft Wan voorlopig nog maar twee concurrenten: Disney's animatiefilm The One and Only Ivan en de actiethriller Nobody van Bob Odenkirk.

New Line
De horrorfilm die op het programma staat zal Wan's laatste zijn voor New Line Cinema. In de cast zijn onder andere Bisou, Annabelle Wallis, Maddie Hasson, George Young, Michole Briana White, Jake Abel en Jacqueline McKenzie opgenomen.

Graphic novel verfilming?
Waar de naam Malignant verder op slaat, is nog niet bekend. Wat we kunnen aannemen is dat Wan de graphic novel Malignant Man, waar hij zelf aan meeschreef, gaat verfilmen.

Eerder werd een verfilming van Malignant Man al door Fox in productie genomen, maar de status van dat project is verder onbekend.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sander_1107

Avatar

Hyped, James Wan is een hele goede regisseur! In hem heb ik veel vertrouwen!

abon

Avatar


'Alan Gates, een kankerpati├źnt met een terminale diagnose, neemt afstand van zijn lot ... totdat hij ontdekt dat zijn tumor eigenlijk een mysterieuze parasiet is! Alan krijgt een tweede leven en ongelooflijke, buitenaardse krachten, en moet vechten tegen een kwaadaardig leger begraven onder de huid van de samenleving, terwijl hij de geheimen van zijn vergeten verleden ontsluit. MALIGNANT MAN is een sci-fi thriller die niet te missen is!', aldus een review...

NieuwsFilm