'Fast & Furious'-franchise verwelkomt Cardi B, en Keanu Reeves?

'Fast & Furious'-franchise verwelkomt Cardi B, en Keanu Reeves?

Nieuwe namen in grote franchise.

De Fast & Furious-filmreeks wordt steeds grootser. Na acht delen verscheen dit jaar een spin-off, in 2020 debuteert alweer het negende deel en in 2021 moet zelfs deel tien verschijnen. Uiteraard duiken in die films ook regelmatige nieuwe gezichten op.

Nu blijkt dat Belcalis Marlenis Almanzar, oftewel rapper Cardi B, onlangs nog succesvol te zien in Hustlers, een rol krijgt in Fast and the Furious 9. Het was niet geheel toevallig Vin Diesel die het nieuws onthulde via zijn Instagram.


Dan toch Keanu Reeves?
En dan actieheld Keanu Reeves. Hij werd al in verband gebracht met Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw, maar dit bleek niet te kloppen. Wat wel klopt is dat de acteur met franchise-schrijver Chris Morgan sprak over een rol in de filmreeks.

"Ik ging naar hem toe en we hebben het erover gehad," aldus Morgan tegenover Screen Rant. "Ik wil al heel lang dat hij naar het Fast-universum komt. We proberen te kijken hoe... Het moeilijkste is de tijd en de agenda's. En is er ook de vraag wat we samen kunnen doen. Het is zeker een vurig verlangen om hem in deze franchise te krijgen."

Fast 9 verschijnt mei 2020 en Fast & Furious 10 staat al gepland voor 2 april 2021. Mogelijk heeft Reeves nog ergens een gaatje in zijn agenda voor een rol als... de badguy?

NieuwsFilm

meest populair