Algemeen

'Joker' breekt record als best presterende R-rated film ooit!

De duistere film stoot daarmee 'Deadpool' van de troon.

door Jeffrey Kouters om 12:56 in Algemeen
Joker is nu officieel de best scorende R-rated film ooit. De duistere prent met Joaquin Phoenix in de hoofdrol heeft donderdag Deadpool (2016) van de troon weten te stoten en lijkt nog lang niet klaar te zijn met zijn klim aan de Box Office.


Met een wereldwijde opbrengst van 788 miljoen dollar heeft Joker de koppositie weten te veroveren in de lijst van best scorende R-rated films ooit. Donderdag passeerde de film van regisseur Todd Phillips de totaalopbrengst van Deadpool à 783 miljoen. Naar verwachting staat de teller inmiddels op 800 miljoen en is een totaalopbrengst van 900 miljoen (sommigen denken zelfs een miljard) haalbaar.

Felicitaties en dankbaarheid
Hoewel Ryan Reynolds zijn record nu dus heeft verloren, was hij wel zo sportief om de makers van Joker even te feliciteren. Dat deed hij met zijn kenmerkende humor via Twitter (zie de onderstaande afbeelding).


Ook Phillips heeft inmiddels gereageerd. "Bedankt dat jullie door alle ophef heen hebben gekeken en naar de bioscoop zijn gegaan", schrijft hij op Instagram. "Wij zijn ontzettend trots op deze film en al jullie fantastische berichten maken dit nog bijzonderder".


Joker draait nu in de bioscoop!

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

Tot nu toe beste film van het jaar.

GreenHornet

Avatar

Beste realistische film van het jaar

Frietgezicht

Avatar

Het is wel stil rond de film opeens. Er werden toch bioscopen beveiligd enz, hoeveel incidenten zijn er geweest?

Alleen toevallig gisteren 2 mensen dood gevonden bij de Joker film in een Pathe bioscoop in Groningen.
De politie spreekt van een misdrijf en beide hadden een getekende smiley op hun gezicht.

Stephan123

Avatar

@frietgezicht Waar heb je dit gelezen of zijn dit geruchten ?

En het is vandaag gebeurd , niet gisteren .

Frietgezicht

Avatar

^ Gevonden vanochtend. Maybe wel de avond ervoor gedood. Waarschijnlijk 2 schoonmakers(geruchten) maar er is een officieel opsporingsbericht :

UPDATE De politie is dringend op zoek naar de 33-jarige Ergün Senarabaci. Hij wordt er van verdacht twee personen om het leven te hebben gebracht in een Pathé-filiaal in de binnenstad van Groningen.

Het zal wel weer zo’n Fin zijn Smiley face

Noxin

Avatar

100% verdiend.

HvLee

Avatar

En terecht, meesterlijk gedaan door Joaquin.

CAPE OF GOOD FILMS

Avatar

Friet gezicht Jij kan beter geen journalist worden Je trekt de context uit zijn mouw, had ik helemaal niks met de film te maken Het waren twee schoonmaaksters bij de bioscoop heb een beetje respect voor de slachtoffers.

NieuwsFilm

meest populair