'Joker' breekt record als best presterende R-rated film ooit!

'Joker' breekt record als best presterende R-rated film ooit!

De duistere film stoot daarmee 'Deadpool' van de troon.

Joker is nu officieel de best scorende R-rated film ooit. De duistere prent met Joaquin Phoenix in de hoofdrol heeft donderdag Deadpool (2016) van de troon weten te stoten en lijkt nog lang niet klaar te zijn met zijn klim aan de Box Office.

Bekijk de afbeelding
Met een wereldwijde opbrengst van 788 miljoen dollar heeft Joker de koppositie weten te veroveren in de lijst van best scorende R-rated films ooit. Donderdag passeerde de film van regisseur Todd Phillips de totaalopbrengst van Deadpool à 783 miljoen. Naar verwachting staat de teller inmiddels op 800 miljoen en is een totaalopbrengst van 900 miljoen (sommigen denken zelfs een miljard) haalbaar.

Felicitaties en dankbaarheid
Hoewel Ryan Reynolds zijn record nu dus heeft verloren, was hij wel zo sportief om de makers van Joker even te feliciteren. Dat deed hij met zijn kenmerkende humor via Twitter (zie de onderstaande afbeelding).

Bekijk de afbeelding
Ook Phillips heeft inmiddels gereageerd. "Bedankt dat jullie door alle ophef heen hebben gekeken en naar de bioscoop zijn gegaan", schrijft hij op Instagram. "Wij zijn ontzettend trots op deze film en al jullie fantastische berichten maken dit nog bijzonderder".


Joker draait nu in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair