Robert De Niro, Joe Pesci en Al Pacino in 'The Irishman' clip!

Robert De Niro, Joe Pesci en Al Pacino in 'The Irishman' clip!

Nog maar een maand wachten!

Een film waar heel wat mensen naar uitkijken is zonder twijfel The Irishman. Laatst kwam er al goed nieuws langs op FilmTotaal over de erg sterk onthaalde film. Deze zal namelijk in minstens 35 bioscopen draaien in Nederland vanaf 14 november. Degenen die nog wat langer kunnen wachten, zullen de film precies over een maand op Netflix kunnen zien. Na verschillende trailers krijgen we nu ook de eerste officiële clip van Martin Scorsese's film voorgeschoteld.

Het fragment is helaas maar erg kort, maar het geeft op deze manier gelukkig wel niet veel weg. Wel komen de hoofdrolspelers langs. Zo zien we de iconische sterren Robert De Niro, Joe Pesci en Al Pacino alle drie voorbij komen. In de clip introduceert mafioso Russell Bufalino (Pesci) de huurmoordenaar Frank Sheeran (De Niro) aan vakbondsleider en gangster Jimmy Hoffa (Pacino).

Grote Oscar favoriet?
The Irishman kende zijn première tijdens het New York Film Festival en werd extreem goed onthaald. De film wordt dan ook al meteen genoemd als een van de grote kanshebbers voor de Oscars. Streaminggigant Netflix maakt hier dan ook gebruik van en besloot de film toch in een handjevol bioscopen uit te brengen, om zo mee te kunnen dingen naar de grote filmprijzen. Deze strategie werd ook gebruikt voor Roma en dat wierp ook zijn vruchten af. Bekijk de clip hieronder.



NieuwsFilm

meest populair