Algemeen

'Avatar' direct beschikbaar op Disney+

Mocht je hem nog niet gezien hebben...

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Lange tijd was Avatar een film van de filmstudio 20th Century Fox. Nu is het een film van The Walt Disney Company en dat wordt onderstreept met de onderstaande aankondiging dat de toenmalige moeder der kaskrakers op 12 november te streamen is via Disney+

In onderstaande video kondigt regisseur James Cameron (Titanic), vanaf de set van Avatar 2 en met een FOX-shirt, aan dat Avatar gelijk met de officiële release beschikbaar is op Disney+. Heel gek is het niet, maar het is en blijft wel dé toptitel van de door Walt DIsney gekochte Hollywoodstudio 20th Century Fox.


De grote vraag is hoeveel van de catalogustitels er via Disney+ beschikbaar komen. Eerder werd bekend dat Walt Disney waarschijnlijk een groot deel in de kluis houdt. Wil je meer weten over wat er op 12 november online staat, lees dan het artikel Alle 600+ films en series van Disney+ onthuld!.

Meer Disney-Avatar!
Uiteraard zijn er vier nieuwe Avatar-films in de maak bij Cameron. Walt Disney lijkt de filmmaker alle ruimte te gunnen. Avatar 2 staat gepland voor december 2021 en al veel eerder openden er speciale Avatar-attracties in de themaparken van Walt Disney.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Disney begint zich nu al in te dekken.

Ik verwacht nog 1 Avatar in de Bioscoop en de rest direct op Disney+

ThaBEN

Avatar

Zal "Avatar: Extended Collector's Edition" ook beschikbaar zijn? Deze vond ik een beter/duidelijker verhaal hebben dan de reguliere versie.

Frietgezicht

Avatar

Wat een armoede.
Dat er een heel artikel gericht is op een film van 10 jaar geleden zegt veel over Disney+

Ik zie trouwens sinds kort de reclame van Disney+ op tv voorbij komen en het is bijna komisch om te zien. Allemaal oude films die iedereen gezien heeft.

ExtraDip3000

Avatar

Jaarabonnement alvast afgesloten, kom maar op met die originele content!

McKentin

Avatar

Avatar wat een kaskraker voor Disney+..... oh ja het was slechts hype vanwege het nieuwe “3D hypeje”

Jeroen Pasman

Avatar

Ik hoef niet van elke individuele film een artikel te lezen over het feit of het op Disney wel of niet te zien is. Dat is toch geen filmnieuws ?

NieuwsFilm

meest populair