'Avatar' direct beschikbaar op Disney+

'Avatar' direct beschikbaar op Disney+

Mocht je hem nog niet gezien hebben...

Lange tijd was Avatar een film van de filmstudio 20th Century Fox. Nu is het een film van The Walt Disney Company en dat wordt onderstreept met de onderstaande aankondiging dat de toenmalige moeder der kaskrakers op 12 november te streamen is via Disney+

In onderstaande video kondigt regisseur James Cameron (Titanic), vanaf de set van Avatar 2 en met een FOX-shirt, aan dat Avatar gelijk met de officiële release beschikbaar is op Disney+. Heel gek is het niet, maar het is en blijft wel dé toptitel van de door Walt DIsney gekochte Hollywoodstudio 20th Century Fox.


De grote vraag is hoeveel van de catalogustitels er via Disney+ beschikbaar komen. Eerder werd bekend dat Walt Disney waarschijnlijk een groot deel in de kluis houdt. Wil je meer weten over wat er op 12 november online staat, lees dan het artikel Alle 600+ films en series van Disney+ onthuld!.

Meer Disney-Avatar!
Uiteraard zijn er vier nieuwe Avatar-films in de maak bij Cameron. Walt Disney lijkt de filmmaker alle ruimte te gunnen. Avatar 2 staat gepland voor december 2021 en al veel eerder openden er speciale Avatar-attracties in de themaparken van Walt Disney.

NieuwsFilm

meest populair