Vervolg 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' officieel aangekondigd!

Het Marvel-succes uit 2018 krijgt een tweede deel.

In 2018 verschenen er maar liefst drie superheldenanimatiefilms in de bioscoop. De financieel succesvolste was Pixars Incredibles 2, het minst bekend was Teen Titans Go! To the Movies en de beste was Spider-Man: Into the Spider-Verse. Niet voor niets kreeg deze de Oscar voor Beste animatiefilm!

In 2022 verschijnt het vervolg. Dit heeft Sony Pictures aangekondigd en ook producenten Chris Miller en Phil Lord keren terug. De officiële verschijningsdatum staat op 8 april 2022. Hieronder een kort, herkenbaar teasertje voor het vervolg op het eerste deel die goed was voor $375 miljoen wereldwijd.


In de eerste film van regisseurs Bob Persichetti, Peter Ramsey en Rodney Rothman waren er stemmen te horen van Shameik Moore als Miles Morales, Jake Johnson als Peter Parker, Liev Schreiber als Kingpin, Hailee Steinfeld als Spider-Gwen, Nicolas Cage als Spider-Man Noir, John Mulaney als Spider-Ham, Kimiko Glenn als Peni Parker, Mahershala Ali als Aaron, Brian Tyree Henry als Jefferson, Luna Lauren Velez als Rio en Lily Tomlin als Aunt May. De kans is groot dat een meerderheid terugkeert voor het tweede deel.

NieuwsFilm

meest populair