Jason Mamoa: "Snyder-cut 'Justice League' is compleet én geweldig!"

Jason Mamoa: "Snyder-cut 'Justice League' is compleet én geweldig!"

En dat zegt hij als een fan!

Het houdt niet op, niet vanzelf. De sterren die betrokken waren bij de niet zo geslaagde superheldenfilm Justice League (2017) blijven praten over de oorspronkelijke versie van de film die regisseur Zack Snyder in elkaar had gezet voordat hij bij de productie vertrok (de zogenaamde 'Snyder-cut'). Ook Jason Momoa (Aquaman) hoopt dat het publiek de Snyder-cut ooit te zien krijgt.

Momoa bevestigde eerder dit jaar al op social media dat hij de originele versie van Justice League destijds heeft mogen aanschouwen. In de onderstaande video onthult hij nu wat extra details. "Ik heb de Snyder-cut gezien", bevestigt hij allereerst.

Film compleet
Hoe kan hij een goede indruk van de film hebben, als de versie die Snyder had gemonteerd nog niet klaar was en er nog een hoop visuele effecten ontbraken? "Oh, je denkt dat Zack 'm niet af heeft kunnen maken?", antwoordt Momoa op die vraag, waarmee hij suggereert dat Snyders versie zo goed als af was.

Kans
"Ik vind dat het publiek de kans moet krijgen om hem te zien, maar dat is natuurlijk uiteindelijk aan Warner Bros. en DC", vervolgt Momoa. "Ik weet niet hoe zij daarover denken". Hij merkt op dat hij blij is dat hij de oorspronkelijke versie van de film heeft mogen zien. "Als een fan vond ik dat erg leuk", aldus de acteur, die vervolgens grapt dat hij misschien ontslagen wordt als hij te veel praat over de Snyder-cut.

Wellicht dat de Snyder-cut van Justice League een plekje krijgt op HBO Max?



NieuwsFilm

meest populair