Dit is de beste film van 2019 volgens Quentin Tarantino

Heb jij deze gezien?

Van Quentin Tarantino zagen we dit jaar zijn Hollywood-liefdesbrief Once Upon A Time In Hollywood. De regisseur is een enorme filmliefhebber en verpakt veel genres in zijn films. Nu heeft de acteur laten weten welke film het meeste indruk op hem heeft gemaakt in 2019.

Zijn keuze mag een opvallende genoemd worden. Tarantino gaf tegenover Deadline aan dat Crawl tot dusver zijn favoriete film van dit jaar is. De $13,5 miljoen kostende rampen-/horrorfilm van regisseur Alexandre Aja (The Hills Have Eyes, Horns, The 9th Life of Louis Drax) werd ook door de critici sterk ontvangen en haalde ruim $90 miljoen op aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

Op alle fronten
Op Deadline viel te lezen de film op alle fronten indruk op Tarantino maakte, als het gaat over het maken van films. Op Rotten Tomatoes staat de Crawl, met onder meer Kaya Scodelario (Maze Runner-films), Barry Pepper (Monster Trucks, Kill the Messenger), Ross Anderson (Unbroken) en een hele lading grote krokodillen, op een mooie 82 procent. De IMDb noteert een toch wat lage 6,2 na 33 duizend stemmen.



NieuwsFilm

meest populair