Trailer Apple TV+ film 'The Banker' met o.a. Samuel L. Jackson!

Trailer Apple TV+ film 'The Banker' met o.a. Samuel L. Jackson!

Duidelijk een andere aanpak als bij Netflix en Disney+.

Net als op Netflix, Amazon en Disney+ verschijnen er op Apple TV+ speelfilms die exclusief zijn gemaakt voor de streamingdienst. Apple heeft echter wel een andere aanpak, aangezien de films eerst in de bioscoop verschijnen.

De film The Banker mag zich als een van de eerste een 'Apple Original Film' noemen. In het drama van regisseur George Nolfi (The Adjustment Bureau) zien we rollen van onder meer Samuel L. Jackson en Anthony Mackie. Hieronder zie je de eerste trailer voor de film!


Revolutionaire zakenlieden met een plan
In The Banker ontmoeten we de twee revolutionaire zakenlieden Bernard Garrett (Mackie) en Joe Morris (Jackson) die van plan zijn het op te nemen tegen de onderdrukkende elite van de jaren 60 door andere Afrikaanse Amerikanen te helpen de Amerikaanse droom na te streven. Samen Eunice (Nia Long), de vrouw van Garrett, trainen ze de blanke arbeider Matt Steiner (Nicholas Hoult) om zich voor te doen als het rijke en bevoorrechte gezicht van een onroerend goed en bankimperium - terwijl Garrett en Morris poseren als conciërge en chauffeur.

Vanaf 6 december draait The Banker in de Noord-Amerikaanse bioscoopzalen en op een later tijdstip verschijnt de film dus exclusief op Apple TV+. Hieronder het bijhorende affiche.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair