Regisseur Doug Liman weet niet of het ooit komt tot een vervolg op 'Edge of Tomorrow'

Regisseur Doug Liman weet niet of het ooit komt tot een vervolg op 'Edge of Tomorrow'

Meerdere redenen zorgen ervoor dat Liman niet erg optimistisch is.

De science-fiction topper Edge of Tomorrow, met o.a. Tom Cruise en Emily Blunt werd erg goed onthaald. Niet zo gek dus dat er wordt gesproken over een eventueel tweede deel. Toch laat de regisseur van het origineel, Doug Liman, nu weten dat hij er niet zeker van is of er ooit een vervolg gemaakt zal worden.

Ondanks het feit dat Liman nog steeds probeert zo snel mogelijk aan de slag te gaan met het vervolg, was het eerste deel niet bepaald een hit aan de box-office. Als gevolg hiervan doet studio Warner Bros het ook rustig aan, aangezien ze het project niet zien als een prioriteit. Tom Cruise en Emily Blunt hebben het beiden sowieso gigantisch druk, waardoor Liman niet al te optimistisch is over een vervolg.

Wel of niet?
Tijdens een recent interview zei de regisseur het volgende: ''Ik weet eerlijk gezegd niet of er ooit nog een Edge of Tomorrow 2 komt. Ik heb het druk en de agenda's van Tom en Emily staan voorlopig ook vol. Het wordt lastig tijd te vinden om het vervolg te maken. Maar ik wil het wel nog steeds heel graag! Er is bovendien nog heel veel materiaal waarmee we kunnen werken en ik heb al een verhaal in gedachten''.

NieuwsFilm

meest populair