Algemeen

Waarom Jonah Hill niet meespeelt in 'The Batman'

De acteur en de studio werden het maar niet eens.

door Wouter Drummen om 17:16 in Algemeen
Een film waar heel wat mensen naar uitkijken, is zonder twijfel de nieuwe Batman film, waarin Robert Pattinson deze keer gestalte zal geven aan 'The Dark Knight'. Andere belangrijke rollen zullen worden ingevuld door Jeffrey Wright, Andy Serkis, Paul Dano en Zoë Kravitz. Lange tijd werd ook gedacht dat Jonah Hill een rol zou spelen, maar dat gaat niet door.

Het is nu ook duidelijk waarom de The Wolf of Wall Street acteur niet meespeelt in de film. Zo was de acteur geïnteresseerd in twee verschillende rollen, namelijk die van Batman's vijanden The Penguin en The Riddler. De acteur en de studio wisten beiden niet goed welke keuze te maken, waardoor ook werd gekeken naar andere opties. Zo werd Dano gevonden voor het spelen van The Riddler, terwijl Colin Farrell op dit moment in gesprek is voor het spelen van The Penguin.

Geen deal
Buiten het feit dat Warner Bros. en Hill niet wisten welke rol de acteur zou spelen, waren ze het over andere dingen ook oneens, zoals o.a. het salaris van de acteur. Daardoor verliepen de onderhandelingen alles behalve soepel en werd uiteindelijk besloten het maar op te geven. Een woordvoerder van de acteur liet weten dat ''ze ter ver van elkaar af stonden''. Warner Bros wilde ook niet te lang wachten. De film moet over twee jaar in de bioscopen draaien, dus ze zullen over niet al te lang aan de slag moeten.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

eltorro

Avatar

Batman moet pas in 2021 in de bios draaien en niet al volgend jaar.

Steve-O

Avatar

Reeves is twee jaar geleden aangesteld om te werken aan deze film. Ik denk zeker niet dat hij aan het haasten is.

Jammer dat Hill er niet in zal zitten. Los van dat is de cast tot zover hoopgevend. Ik ben hier heel erg benieuwd naar.

Popcultuurfreak

Avatar

Ik zou juist denken dat na Justice League dat ze rustig aan willen doen met Batman.

Sunspot

Avatar

Lol, Farrel als Pinguin :D

centr1no

Avatar

Het verhaal dat een tijdje terug naar buiten kwam ging toch anders?
De studio wilde Hill als Penguin hebben maar Hill (als voormalig beduidend dikker persoon) vond de associatie met dat karakter (dik en lelijk) niks en wilde zelf wel Riddler spelen. Daar was de studio, zeker gezien het salaris dat Hill vroeg, het niet mee eens.

flep

Avatar

Gellukig maar dat Hill niet mee doet. Anders wisten we precies zijn personage, hetzelfde als in alle voorgaande films waarin hij heeft gespeeld.

NieuwsFilm

meest populair