Algemeen

Vooruitblik Narnia trilogie

door Peter Hendrix op 25.04.2006 om 01:24 in Algemeen
Ambitieuze plannen voor Walden Media, de productiemaatschappij achter The Chronicles of Narnia. Na de aankondiging van Prince Caspian, het vervolg op The Lion, the Witch and the Wardrobe, dromen ze luidop van een trilogie. Caspian wordt daarvan het eerste deel, gevolgd door Voyage of the Dawn Treader en The Silver Chair, het vijfde en zesde boek uit de originele reeks.

Ook minder goed nieuws kwam ons deze week tegemoet. De tweede Narnia film zou langer dan voorzien in ontwikkeling blijven en pas rond kerstmis 2008 verschijnen het levenslicht zien, een jaar later dan oorspronkelijk voorzien. Producer Mark Johnson bekent dat het script schrijven, in tegenstelling tot Wardrobe erg tijdrovend is en een veel moeilijkere opgave is. Ook wil Walden Media opnieuw een visueel hoogstandje afleveringen en vreest dus niet tijdig de film in de bioscoopzalen te krijgen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

master3d

Avatar

[...] opnieuw een visueel hoogstandje afleveringen [...]

nou sorry maar ik vond narnia nou geen super visueel hoogstandje (met diepte punt de vos, de gast die die gemodeld heeft mogen ze van mij ontslaan:B) maja, de kin....mensen die van de boeken houden zijn er vast wel blij mee..

Judge

Avatar

Mij kon de eerste film niet echt boeien. En dat ze er nóg 3 van gaan maken geeft ook te denken. Ik wordt een beetje Trilogie-moe denk ik...

movietwister

Avatar

Nadat ik een trailer van de eerste Narnia had gezien, ben ik de boeken gaan lezen, voordat ik de film zou gaan kijken. Hoewel deze leuk waren (niet meer dan dat), stoorde ik me een beetje aan het gebrek aan diepgang in de verhaallijn. Maar goed, het zijn dan ook kinderboeken. Maar de film vond ik ook al niet super. Mijns inziens hebben ze geprobeerd een "grote-mensen-film" te maken van de kinderboeken, met dezelfde diepgang als de boeken. Ik denk dat ze beter hadden kunnen proberen een goede kinderfilm te maken, die dan ook nog eens voor volwassenen leuk was geweest.
Ik zit niet te wachten op nog meer van hetzelfde....
En ja visueel viel "The lion etc." inderdaad tegen...

NieuwsFilm

meest populair