Video

Bekijk de 'vernieuwde' Sonic in trailer 'Sonic the Hedgehog'

Beter dan de eerdere Sonic, uit mei dit jaar?

door Bram de Groot om 18:03 in Video
Een marketingtrucje of niet; Paramount Pictures heeft Sonic een complete redesign gegeven ten opzichte van de versie die te zien was in de trailer die in mei 2019 verscheen. Hieronder zie je twee nieuwe trailers voor Sonic the Hedgehog, inclusief de filmposter!

In mei dit jaar was er veel commentaar op het uiterlijk van de bekende Sega-snelheidsduivel. Zijn ontwerp had volgens velen nog maar weinig weg van zijn verschijning in bekende platform-games. Nu is er dus de nieuwe versie. Hieronder zie je twee trailers; de versie voor het Amerikaanse publiek en de zogenoemde - Nederlands ondertitelde - internationale versie!
De trailers maken duidelijk dat de wereld kennis gaat maken met Sonic, die de stem heeft van Ben Schwartz (Night School, Parks and Recreation). Het is de politieagent Tom Wachowski, gespeeld door James Marsden (X-Men: The Last Stand, Westworld), die het blauwe gevaarte ontmoet en op avontuur neemt, of is het andersom? Hun tegenstander: Jim Carrey (Yes Man) als de slechterik Robotnik.

Sonic the Hedgehog van regisseur Jeff Fowler heeft ook rollen voor onder meer Tika Sumpter, Adam Pally en Neal McDonough en op 13 februari 2020 flitst Sonic de Nederlandse (3D) bioscoopzalen binnen. Hieronder het affiche!23 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Coola

Avatar

Oké dit ziet er eerlijk toch best wel goed uit.

Molemanski

Avatar

^ Eens, ziet er eigenlijk wel prima uit zo. Trailer zelf ook.

Master Of Films

Avatar

Sonic ziet er iets beter uit dan de vorige keer.
En leuk dat de goeie gasten van insidegamer hier ook op zitten.
Ik zit daar als Piet S. Smiley face

Goku32

Avatar

Echt een hele leuke trailer, en goed dat ze hebben geluisterd naar de mensen. Want nu ga ik het checken want sonic ziet er uit zoals hij er moet uitzien van de games van vroeger. Dus ben benieuwd naar deze film

kaedir

Avatar

Alleen al om de verandering ga ik al.

Sunspot

Avatar

Haha "Is the Rock president" :D.

Ziet er goed uit, benieuwd naar Jim Carry, Robotnik, past hem goed.

Maar zie niet echt verschil met Sonic

Goku32

Avatar

Ja hoor sunspot, poets je bril dan ook schoon man. Er zit echt wel duidelijk verschil dan de prut die we gekregen hebben in het begin man. Nu zie je de sonic die we van de games kennen man. In plaats van dat alien ding

Molemanski

Avatar

@Sunspot https://www.theverge.com/2019/11/12/20960939/sonic-the-hedgehog-movie-new-trailer-cgi-character-design

In dit artikel staat een vergelijking in foto-vorm. Minder 'lang' uiterlijk, handschoenen in plaats van witte handen. Grotere ogen

Ereptile

Avatar

jaa veeel beter! Respect dat de studio er toch op terug is gekomen om Sonic te redesignen. Alleen ergens ook wel jammer dat het eerste design überhaupt ooit is goedgekeurd.

Frietgezicht

Avatar

@mof, ik zit op insidegamer als Klit_Verwenner3

ridjieddo

Avatar

OnthulD. Verder leuke trailer

Sunspot

Avatar

@boven

yep, zie nu duidelijk verschil, die link even gecheckt en inderdaad veel beter nu, meer als de games.

Sega! :D

Gregbelgie

Avatar

Ziet eral een pak beter uit !!

Rafael11

Avatar

Hm, dit ziet er idd beter uit.

MoF, komt omdat games en films best vaak samen gaan. Althans voor mij wel. Ik als comicbookliefhebber heb veel plezier aan games die gebaseerd zijn op comicbook(films).

flep

Avatar

Ik vind het er nog slecht uit zien. Doordat Sonic er totaal als een game figuur uit ziet, klopt die niet in de totale film. Naar mijn idee had die als een soort realistisch wezen moeten worden neer gezet. Met de technology van planet of the apes moet dat wel lukken.

Jim Carrey als Robotnic vind ik wel gaaf.

Frietgezicht

Avatar

Als Avengers enz al geen cinema is vraag ik mij af wat Scorsese hiervan denkt. Maar goed, dit is puur voor iedereen onder de 14 dus dat zal anders zijn.

Popcultuurfreak

Avatar

Zo flinke verbetering dit.
Misschien maakte ze de eerste zo slecht voor alle buzz.
Niemand kan naar die sonic kijken en denken. Hey! Dit ziet er goed uit!

Decepticon

Avatar

@Frietgezicht
In principe is dit voor iedereen boven de 30, die met Sonic is opgegroeid. ;)
Dit ziet er iig een stuk beter uit.

Ik snap überhaupt niet waarom de makers in eerste instantie het uiterlijk anders wilden maken, je weet dat je dan geklaag krijgt van de fans. En dat de studiobonzen dat dan ook nog goed keuren, bewijst maar weer eens dat veel van die mensen niet weten wat ze doen en waarschijnlijk vaak denken van oh dat lijkt er wel op.

Frietgezicht

Avatar

^ Snap wat je bedoeld en ik was altijd van Nintendo enz dus heb weinig met Sonic maar als er nu films komen van Donkey Kong , Alfred J Kwak of David de Kabouter sta ik niet te springen, hoogstens checken voor jeugdsentiment,

Jeroen Pasman

Avatar

Dit ziet er best grappig uit. Ik ben eigenlijk wel benieuwd of dit aan gaat slaan of niet. Het verfilmen van computerspelletjes is bepaald geen garantie voor succes, maar ik ben wel benieuwd !

Ik denk dat het wel een probleem gaat worden dat de doelgroep jongeren is, maar de mensen die zijn opgegroeid met de Sega toch al een stuk ouder zijn.

Artificialis

Avatar

Bijzonder hoe groot de invloed van het publiek tegenwoordig is. Door alle ophef wordt een compleet ontwerp van een personage aangepast. Maar we mogen niet ontevreden zijn over het eindresultaat. Dit is een herkenbare Sonic die een grote generatie gamers zeker zal aanspreken. Ready Player One en Detective Pikachu deden het financieel ook belachelijk goed.

Goku32

Avatar

Deception, dat komt omdat ze dacht laten we eens wat anders doen met sonic. Maar dat is totaal fout aangepakt. Gelukkig hebben ze geluisterd naar de fans en publiek. Want dit is gewoon goed. En het zal ongetwijfeld een leuke film zijn. Ik ben opgegroeid met sonic dus ik ga hem wel checken. Ook al zit ik met allemaal kinderen in de zaal boeit me niet

Piet S.

Avatar

@Master Of Films

Uhh... Nee... Dat ben jij helemaal niet, want dat ben ik.
Ik heb hier even speciaal een account aangemaakt (met dezelfde naam & hetzelfde e-mail adres) om de door jou verkondigde onzin uit de wereld te helpen. ;)

NieuwsFilm

meest populair