Bekijk de 'vernieuwde' Sonic in trailer 'Sonic the Hedgehog'

Beter dan de eerdere Sonic, uit mei dit jaar?

Een marketingtrucje of niet; Paramount Pictures heeft Sonic een complete redesign gegeven ten opzichte van de versie die te zien was in de trailer die in mei 2019 verscheen. Hieronder zie je twee nieuwe trailers voor Sonic the Hedgehog, inclusief de filmposter!

In mei dit jaar was er veel commentaar op het uiterlijk van de bekende Sega-snelheidsduivel. Zijn ontwerp had volgens velen nog maar weinig weg van zijn verschijning in bekende platform-games. Nu is er dus de nieuwe versie. Hieronder zie je twee trailers; de versie voor het Amerikaanse publiek en de zogenoemde - Nederlands ondertitelde - internationale versie!




De trailers maken duidelijk dat de wereld kennis gaat maken met Sonic, die de stem heeft van Ben Schwartz (Night School, Parks and Recreation). Het is de politieagent Tom Wachowski, gespeeld door James Marsden (X-Men: The Last Stand, Westworld), die het blauwe gevaarte ontmoet en op avontuur neemt, of is het andersom? Hun tegenstander: Jim Carrey (Yes Man) als de slechterik Robotnik.

Sonic the Hedgehog van regisseur Jeff Fowler heeft ook rollen voor onder meer Tika Sumpter, Adam Pally en Neal McDonough en op 13 februari 2020 flitst Sonic de Nederlandse (3D) bioscoopzalen binnen. Hieronder het affiche!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair