Celebrity

'Adam Sandler had het talent niet voor een filmcarrière'

Althans volgens een docent. Maar wat deed de komiek toen hij de man weer zag?

door FilmTotaal om 08:37 in Celebrity
Adam Sandler en Brad Pitt - het is een ongebruikelijk paar. Toch heeft Variety de twee heren in één kamer gekregen voor hun serie Actors on Actors. Bijna een uur lang discussiëren de acteurs hun carrières, wat hen motiveert en hoe ze met hun succes omgaan. Op een gegeven moment wilde Pitt (55 jaar) zijn favoriete Sandler-verhaal delen, wat aangeeft wat voor een soort persoon de komiek nou eigenlijk is.

Pitt onthulde dat Money Ball-regisseur Bennett Miller hem het volgende had verteld: "Je zat op de universiteit van New York en je acteerdocent, geloof ik, wilde ergens een biertje met je gaan drinken. Vriendelijk zei hij tegen je: 'Je moet iets anders overwegen.Luister, je hebt lef, maar je hebt 'het' niet. Kies een ander pad.'"


Inwrijven
Terwijl Sandler luisterde, ging Pitt verder: "Maar dit verhaal bestaat uit twee delen. En dit is waarom het mijn favoriete Adam Sandler-verhaal is, want ik vind dat dit heel wat over jou zegt. Je kwam hem later weer tegen toen je veel verdiende. Je was toen met een stel vrienden. Iedereen zou zeggen dat het een mooi moment was om je succes in te wrijven.

Maar wat jij naar verluidt deed was gedag zeggen en hem aan je vrienden voorstellen. Je zei: 'Dit is de enige leraar die mij ooit op een biertje heeft getrakteerd.' Toch? Dat vind ik geweldig," gaf Pitt hartverwarmend aan. "En dat is waarom jij er na al die jaren nog steeds bent."

NieuwsFilm

meest populair