Nieuwe 'Harry Potter'-film met originele cast afgeschoten

Acteur Tom Felton ziet het niet zitten.

Even geleden kwam de Broadwayshow 'Harry Potter and the Cursed Child' even in het nieuws door onder meer een nieuw logo dat veel wegheeft van de filmreeks die in 2011 werd afgerond met Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2. Er waren geruchten dat er mogelijk een nieuwe Potter-film zou komen met de originele cast.

Recent liet acteur Tom Felton, die Draco Malfoy speelde in de filmreeks, tegenover Red Carpet News weten dat hij niet denkt dat er nog een volgende film zal komen: "Nee, als ik eerlijk ben dan denk ik niet dat het allemaal opnieuw gelanceerd wordt. Ik denk dat de acht hoofdstukken prachtig waren en dat alles al is gedaan."

Veel nieuwe Potter-fans!
De acteur is nog steeds erg begaan met zijn rol. "We zien dat de fanbase alleen maar is gegroeid. De meeste fans die me nu aanspreken waren nog niet eens geboren toen we de reeks maakten. Het is geweldig om te zien dat het van generatie op generatie doorgegeven wordt," aldus Felton.

En daarmee wordt onderstreept dat de kans klein is dat er nog een Potter-film komt met namen als Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson en Felton. De die-hards moeten het doen met de Fantastic Beasts-films. Het derde deel van die reeks staat gepland voor november 2021.

NieuwsFilm

meest populair