Algemeen

Nieuwe 'Harry Potter'-film met originele cast afgeschoten

Acteur Tom Felton ziet het niet zitten.

door Bram de Groot om 17:20 in Algemeen
Even geleden kwam de Broadwayshow 'Harry Potter and the Cursed Child' even in het nieuws door onder meer een nieuw logo dat veel wegheeft van de filmreeks die in 2011 werd afgerond met Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2. Er waren geruchten dat er mogelijk een nieuwe Potter-film zou komen met de originele cast.

Recent liet acteur Tom Felton, die Draco Malfoy speelde in de filmreeks, tegenover Red Carpet News weten dat hij niet denkt dat er nog een volgende film zal komen: "Nee, als ik eerlijk ben dan denk ik niet dat het allemaal opnieuw gelanceerd wordt. Ik denk dat de acht hoofdstukken prachtig waren en dat alles al is gedaan."

Veel nieuwe Potter-fans!
De acteur is nog steeds erg begaan met zijn rol. "We zien dat de fanbase alleen maar is gegroeid. De meeste fans die me nu aanspreken waren nog niet eens geboren toen we de reeks maakten. Het is geweldig om te zien dat het van generatie op generatie doorgegeven wordt," aldus Felton.

En daarmee wordt onderstreept dat de kans klein is dat er nog een Potter-film komt met namen als Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson en Felton. De die-hards moeten het doen met de Fantastic Beasts-films. Het derde deel van die reeks staat gepland voor november 2021.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Reboot met nieuwe acteurs

ThEnd

Avatar

Waarom zou je HP in hemels naam rebooten?

Marklar

Avatar

Wat erg zeg....

ThEnd

Avatar

Alleen vind ik ze niet gedateerd.

Sunspot

Avatar

Zou wel wat films willen zien over een paar jaar. Of een tweeluik alleen, dan klaar.

Steve-O

Avatar

De films zijn echt niet heel oud.

caban1992

Avatar

Het zou een belediging zijn om deze film te rebooten met andere acteurs. Dus néé!! Laat Harry Potter met rust.

Toobs13

Avatar

Nee, ik denk dat een reboot de originele films zal verpesten .

Sunspot

Avatar

Sowieso met originele acteurs, gen reboot

ThysRomani

Avatar

haha GreenHornet. Je jaagt ze goed op de stang.

Artificialis

Avatar

Ga eerst eens even de Fantastic Beasts reeks afronden. Wanneer ze daarmee klaar zijn kunnen ze altijd nog een nieuwe reeks met de oude cast beginnen. Die komen echt nog wel terug voor een film in 2030 ofzo.

Cretive

Avatar

Geen rebooten gewoon doorgaan
Met de oude cast maar ook nieuw talent er bij het publiek wil de oude cast gewoon terug dus geeft ze dat ook gewoon ze zijn nog jong dus kan je nog mooie films mee maken doe dat dan ook gewoon leuk voor de Fans en goed voor de portemonnee

NieuwsFilm

meest populair