Video

Opvallende cameo Keanu Reeves in trailer 'The SpongeBob Movie 3'!

De eerste trailer voor de derde SpongeBob Movie is een feit.

door Bram de Groot om 18:03 in Video
In 2015 was de 3D-live-actionfilm The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water, met de Nederlandse titel De SpongeBob Film: Spons op het Droge, van regisseur en bedenker Stephen Hillenburg een zeer redelijk financieel succes na een prima ontvangst. In de filmzomer van 2020 verschijnt het vervolg, The SpongeBob Movie: Sponge on the Run, oftewel SpongeBob: Schiet Te Hulp.

Nu hebben Paramount Pictures en Nickelodeon Movies een eerste trailer en poster online gezet voor het vervolg Sponge on the Run, nu geregisseerd door SpongeBob SquarePants-schrijver Tim Hill. Uiteraard is dit alweer het derde deel in de reeks, nadat in 2004 al The SpongeBob SquarePants Movie verscheen.


Nederlandse versie!
Het verhaal: Nadat SpongeBobs huisdier, de slak Gerrit, ontvoerd wordt gaat hij samen met Patrick op een hilarisch en episch avontuur naar de Verloren Stad Atlantic City om Gerrit te redden. Hieronder ook de Nederlands gesproken versie van de trailer:


Bekende namen terug, en Keanu Reeves!
Het is weer Tom Kenny die te horen is als SpongeBob SquarePants én Gary the Snail. Bill Fagerbakke hoor je als Patrick Star, Rodger Bumpass als Squidward Tentacles en Clancy Brown als Eugene H. Krabs. Aanvullende rollen / cameo's zijn er ook, voor onder meer Keanu Reeves, Awkwafina en Snoop Dogg!

Vanaf 27 mei in de Nederlandse bioscoopzalen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Civilian Supreme

Avatar

Toch wel weer leuk om Reeves weer in een komische rol te zien ook al stelt dat hier weinig voor. Maakt me erg nieuwsgierig naar de Bill and Ted film.

Master Of Films

Avatar

Het is the Second Coming of Reeves.
Over komische rol gesproken. Hij was imho ook het beste van Toy Story 4: het onnodige deel van de trilogie.

Chrischzz

Avatar

Dit ziet er toch wel erg tof uit.
Het is CGI, maar op een nieuwe leuke manier.

En SpongeBob is altijd leuk.

NieuwsFilm

meest populair