Opvallende cameo Keanu Reeves in trailer 'The SpongeBob Movie 3'!

Opvallende cameo Keanu Reeves in trailer 'The SpongeBob Movie 3'!

De eerste trailer voor de derde SpongeBob Movie is een feit.

In 2015 was de 3D-live-actionfilm The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water, met de Nederlandse titel De SpongeBob Film: Spons op het Droge, van regisseur en bedenker Stephen Hillenburg een zeer redelijk financieel succes na een prima ontvangst. In de filmzomer van 2020 verschijnt het vervolg, The SpongeBob Movie: Sponge on the Run, oftewel SpongeBob: Schiet Te Hulp.

Nu hebben Paramount Pictures en Nickelodeon Movies een eerste trailer en poster online gezet voor het vervolg Sponge on the Run, nu geregisseerd door SpongeBob SquarePants-schrijver Tim Hill. Uiteraard is dit alweer het derde deel in de reeks, nadat in 2004 al The SpongeBob SquarePants Movie verscheen.


Nederlandse versie!
Het verhaal: Nadat SpongeBobs huisdier, de slak Gerrit, ontvoerd wordt gaat hij samen met Patrick op een hilarisch en episch avontuur naar de Verloren Stad Atlantic City om Gerrit te redden. Hieronder ook de Nederlands gesproken versie van de trailer:


Bekende namen terug, en Keanu Reeves!
Het is weer Tom Kenny die te horen is als SpongeBob SquarePants én Gary the Snail. Bill Fagerbakke hoor je als Patrick Star, Rodger Bumpass als Squidward Tentacles en Clancy Brown als Eugene H. Krabs. Aanvullende rollen / cameo's zijn er ook, voor onder meer Keanu Reeves, Awkwafina en Snoop Dogg!

Vanaf 27 mei in de Nederlandse bioscoopzalen.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair