Celebrity

Zelfs Donald Trump heeft 'Joker' nu gezien!

Twee duimen omhoog? Of twee middelvingers?

door FilmTotaal om 08:01 in Celebrity
We kunnen er niet meer omheen en dat is ook helemaal niet nodig: het door Warner Bros. geproduceerde Joker van regisseur Todd Phillips is een dijk van een film. De psychologische thriller, met in de titelrol Joaquin Phoenix, krijgt van de meerderheid goede recensies en is onlangs aan de kassa over de één miljard dollar gegaan. We vragen ons bijna af wie de film nog niet gezien heeft.

De Amerikaanse president Donald Trump kan de titel in ieder geval van zijn verlanglijstje afstrepen. Als we CNN-journalist Shimon Prokupecz mogen geloven heeft de 73-jarige president Joker van het weekend gezien. De speciale voorstelling vond plaats in het Witte Huis en werd naar verluidt bijgewoond door familieleden, vrienden en stafleden. Zie hieronder de tweet die het nieuwtje bekendmaakte.


Vijf sterren?
Een medewerker van het Witte Huis heeft inmiddels het bovenstaande bevestigd. Het blijkt zelfs dat Trump de film leuk vond. Zoals andere bronnen aangeven is dat wel enigszins verrassend, gezien de bijdrage van Trump-criticus Robert De Niro. Natuurlijk is het ook een mogelijkheid dat de scènes met de Oscarwinnaar zijn overgeslagen.

Terug in 1997 onthulde Trump namelijk aan de New Yorker dat hij dat vaak doet als een film teveel op het plot leunt. Zijn zoon moest dan de "saaie stukken" doorspoelen totdat ze bij de actie aankwamen. In hetzelfde interview gaf de oud-zakenmagnaat aan dat die tactiek niet nodig was voor Bloodsport met Jean Claude Van Damme. Deze omschreef hij als "een ongelofelijke, fantastische film."


Liefhebber
Dat Trump het naar zijn zin heeft gehad met Joker is misschien niet iets om van op te kijken. De beste man heeft eerder aangegeven dat hij films met Batman wel ziet zitten. In 2012 gaf hij bijvoorbeeld The Dark Knight Rises een positieve beoordeling. En toen iedereen flipte vanwege het aannemen van Ben Affleck als de nieuwste Bruce Wayne zei hij dat iedereen moest kalmeren.

"Hij zal het geweldig doen," plaatste hij in een tweet. Een paar maanden geleden nam Warner Bros. nog juridische stappen tegen Trump omdat hij Batman-muziek van componist Hans Zimmer gebruikte voor een campagnevideo.

NieuwsFilm

meest populair