Algemeen

Nieuwe foto 'Millennium Falcon' laat mogelijk de nieuwe eigenaar zien!

Poe Dameron bestuurt #1 Star Wars-schip.

door Bram de Groot om 15:00 in Algemeen
Sinds dat de Millennium Falcon één van zijn trouwste baasjes kwijt is sinds Star Wars: The Force Awakens zoekt het ruimteschip naar een eigenaar. Op basis van een nieuwe foto mag aangenomen worden dat het schip door meerdere mensen bestuurd mag worden.

Op onderstaande foto is te zien dat Poe Dameron, het personage van Oscar Isaac, aan het roer zit van de Millennium Falcon, in bijzijn van zo co-piloot Chewbacca (Joonas Suotamo) en zijn maatje Finn (John Boyega). Misschien wel één van de grootste vragen in Star Wars: The Rise of Skywalker is wie uiteindelijk de Millennium Falcon mee naar huis mag nemen.

Of blaast J.J. Abrams het geliefde schip gewoon op, om geen gekibbel achteraf te hebben? Onderstaande foto komt via Entertainment Weekly.


Nieuwe tv-trailer voor Star Wars IX
Hieronder zie je een korte nieuwe tv-trailer voor Star Wars: The Rise of Skywalker en in de beelden zie je onder meer het personage Rey (Skywalker?) van Daisy Ridley. Vanaf 18 december draait "TROS" in de Nederlandse bioscoopzalen.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Aan de blikken te zien zijn ze de Mandelorian aan het kijken ;)

GreenHornet

Avatar

Aan de blikken te zien zijn ze TLJ aan het kijken

Coola

Avatar

^ ^^ voor beide zijn in ieder geval de blikken, wow wat is dit Awesome zeg.

Hiss

Avatar

Spoiler: Poe zit op de Porg.

GinoD240

Avatar

De Millenial Falcon!

Xenolicker

Avatar

Gek dat er nog steeds geen vliegtuigmaatschappij is die zo'n schip in gebruik heeft genomen, alle Star Wars-fans zouden dan sowieso met hun vliegen en ook voor andere passagiers zou het een keer iets anders zijn.

tommieman

Avatar

"Misschien wel 1 van de grootste vragen...." ??
Hahaha nou nee hoor....

NieuwsFilm

meest populair