Geen 'James Bond' meer voor Daniel Craig

Geen 'James Bond' meer voor Daniel Craig

Hij is er nu ook echt klaar mee.

Met No Time to Die neemt Daniel Craig echt afscheid van de rol van James Bond. Het is nu vier jaar geleden dat de acteur voor het laatst te zien was in de franchise en toen zei hij nog liever zijn polsen door te snijden dan terug te moeten keren als Bond. Maar dat doet hij toch, een laatste keer.

Eind oktober werden dan eindelijk de opnames afgerond van deze door problemen geteisterde film. Nu wachten we op de eerste beelden en ondertussen laat Craig weten dat hij hierna ook echt stopt. Het is tijd voor iets nieuws.

Aan iemand anders
Craig laat weten aan Express dat het tijd is voor iemand nieuws. "In de teokomst zal iemand anders het moeten doen," aldus de acteur. Ook heeft hij geen trek om een Bond-film te regisseren. "Als je regisseur bent, bel je tot diep in de nacht met de producenten, scenaristen en wie al niet. En dan na twee uur slaap, moet je weer opstaan en terug naar de set. Nee hoor, daar bedank ik voor."

De vijfentwintigste Bond-film begint als James Bond uit actieve dienst getreden is. Als zijn CIA-vriend Felix Leiter hem om hulp vraagt, besluit hij terug te keren. Gaandeweg komt hij achter de plannen van een mysterieuze schurk, die zich bewapend heeft met een gevaarlijke nieuwe technologie.

Vanaf 2 april 2020 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair