$300 miljoen kostende 'Cats' komt met nieuwe trailer!

$300 miljoen kostende 'Cats' komt met nieuwe trailer!

Bizar prijzige musicalfilm.

Met een beetje fantasie, of misschien wel heel veel, kun je in december genieten van de musicalfilm Cats van regisseur Tom Hooper, bekend van The Danish Girl (2015), Les Misérables (2012) en The King's Speech (2010). Via Universal Pictures zie je hieronder een compleet nieuwe trailer!

Cats is uiteraard een verfilming van de uiterst succesvolle musical die ooit door Andrew Lloyd Webber werd gestart, in 1981. De musical is weer gebaseerd op het boek 'Old Possum's Book of Practical Cats' uit 1939 van Thomas Stearns Eliot. In 1998 verscheen er al eens een direct-to-video verfilming.


Grote namen voor kleine katten
De namen die een rol hebben zijn zeker niet de kleinste. De vele poesen en katers worden gespeeld door onder meer James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen,Taylor Swift en Rebel Wilson.

Met een productiebudget van naar verluidt (bron: wikipedia) maar liefst bijna 230 miljoen pond (bijna 300 miljoen dollar) verschijnt Cats op 26 december in de Nederlandse bioscoopzalen. Ga jij heen?

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair