App Disney+ krijgt handige update

Er wordt hard gewerkt aan een betere werking.

De verschillende apps van Disney+ krijgen komende maanden doorlopend updates. Op dit moment worden weer nieuwe updates uitgerold, waarvan er ééntje wel erg handig is. En logisch.

Het blijkt dat via (onder meer) de mobiele app van Disney+ content continu opnieuw gestart moest worden. Je kon dus niet starten met doorkijken op het moment waar je mogelijk gebleven was in een serie of film. Op dit moment wordt er een update uitgerold waardoor je de optie krijgt om de content verder te kijken, of opnieuw te starten.

Ook wordt er een kijklijst geïntroduceerd. De update gaat gefaseerd, dus misschien heb jij de update nog niet.

Ondertiteling tv-app
Op onder meer de tv-app voor LG-televisies bleek dat de uitgebreide ondertiteling-optie nog erg mager werkte. Achter de ondertiteling bleef een zwart vlak staan. Ook dit lijkt nu opgelost, al blijft het verschil tussen de lettergrootte-opties te fors.

Eerder was er een probleem met de app voor (oudere) Samsung tv's. Dit lijkt al even geleden te zijn opgelost. Daarnaast ontbreekt de app voorlopig nog op de boxen van Ziggo en KPN.

Zie jij verbeteringen?
Zijn er zaken die jij zou veranderen aan de werking van de app van Disney+ op je mobiele telefoon of tablet, of mogelijk op je televisie? Laat het weten op de gebruikelijke plaats!

NieuwsFilm

meest populair