Nog een crossover 'Fantastic Beasts' en 'Harry Potter' op komst?

Nog een crossover 'Fantastic Beasts' en 'Harry Potter' op komst?

Het is goed mogelijk dat nog een oude bekende de overstap maakt.

De eerste twee Fantastic Beasts-films gaven ons al een blik op een aantal van de meest memorabele personages uit het Harry Potter-universum. Nu Fantastic Beasts 3 eraan komt, deelt acteur Eddie Redmayne het personage dat hij dolgraag in de films zou willen zien.

Tijdens een Reddit AMA vroeg een gebruiker welk Harry Potter-personage Redmayne het liefst in de film zou willen zien. Het antwoord daarop was kort, maar heel lief en helder: "Hagrid Hagrid altijd Hagrid".

Niet voor het eerst
Het is niet voor het eerst dat Redmayne al kenbaar heeft gemaakt dat hij graag wil dat Rubeus Hagrid aan boord van de Fantastic Beasts-franchise stapt. En dat zou zomaar eens kunnen gebeuren. De verwachting is namelijk dat er meer focus komt te liggen op bekende elementen uit de franchise en dus ook op Hogwarts, de toverschool die Hagrid zijn thuis noemt.

Er is echter een belangrijk detail dat mogelijk roet in het eten gooit: de tijdlijn. De eerste twee films spelen zich af tegen het eind van de jaren 1920, als Gellert Grindelwald opkomt als grote toverschurk. Hagrid is echter pas in 1928 geboren. In latere films zou hij wel kunnen voorkomen, maar in deel 3 vermoedelijk niet.

NieuwsFilm

meest populair