Verloofde Dennis Quaid is maar liefst 40 jaar jonger maar 'daar lacht hij om'

Verloofde Dennis Quaid is maar liefst 40 jaar jonger maar 'daar lacht hij om'

"Nee, het leeftijdsverschil stoort ons niet."

Je moet soms goed zoeken voor een opvallende relatie, maar in Hollywood komen ze dikwijls voor. Eén van de nieuwste is die van Dennis Quaid en studente Laura Savoie. Ze hebben namelijk een leeftijdsverschil van wel bijna 40 jaar. De Amerikaanse acteur uit films als Midway en Frequency is 65 jaar terwijl zijn geliefde 26 is. Ze zijn nog maar een half jaartje samen, maar Quaid is zeker van zijn zaak. Hij heeft Savoie al ten huwelijk gevraagd.

Toen dat nieuwtje vorige maand bekendgemaakt werd schrokken sommige mensen ervan. Vooral de media maakte er een circus van. In gesprek met The Guardian onthulde Quaid niet geïrriteerd te zijn. Integendeel: "Dat was wel lachen. Ik vond het eigenlijk wel prachtig," vertelde de acteur glimlachend.

Bekijk de afbeeldingPerspectief
Hij legt uit: "Nee, het leeftijdsverschil stoort ons niet. Iedereen past het perspectief van hun eigen leven toe, en dus kan ik geen commentaar geven over hun gevoelens. Ik kan er niet eens boos over worden. Ik ging niet op zoek naar een leeftijdsverschil of iemand die veel jonger is dan ik ben. Ik ontmoette haar bij een bedrijfsevenement en toen groeide er iets tussen ons. Je kan niet bepalen op wie je verliefd wordt."

Quaid is er zeker van dat Savoie zijn alles is. Hij vertelt dan ook als laatst: "Ik raak niet snel verliefd op iemand. Ik kan geen rekening houden met wat een paar mensen daarvan vinden. Ik ben drie keer getrouwd geweest en dit is de laatste keer. Ik weet het zeker. Ik heb het gevoel dat ik nu een echte partner in het leven heb."

NieuwsFilm

meest populair