Geheimzinnige Snoke in 'Star Wars: The Rise of Skywalker' verklaard?

Geheimzinnige Snoke in 'Star Wars: The Rise of Skywalker' verklaard?

De rol van Andy Serkis (Black Panther, The Batman).

Na zijn korte introductie in Star Wars: The Force Awakens was er in Star Wars: The Last Jedi meer te zien van het personage Snoke van Black Panther-acteur Andy Serkis. Dit duurde niet al te lang, aangezien Rey snel met hem afrekende.

Je zou de vraag kunnen stellen of we meer van het personage te zien krijgen in Star Wars: The Rise of Skywalker. Wat er eventueel meer te zien of horen is over Supreme Leader Snoke is - uiteraard - nog niet bekend, maar regisseur J.J. Abrams wilde wel het volgende erover zeggen tegen Uproxx:


"Ik zal zeggen, zonder iets weg te geven en wetende dat deze film een einde is, is dat deze voor mij oneindig veel uitdagender is dan een begin. We wisten dat we antwoorden moesten gaan geven. En hoewel er sommige dingen zijn die niet helemaal worden uitgelegd, wilden we er zeker van zijn dat mensen het gevoel hebben dat ze tevreden zijn. Dus ik hoop dat mensen bij een hoop zaken het gevoel hebben dat het echt een einde is, en geen reclamestunt. We zetten er echt een punt achter."

Vanaf 18 december draait The Rise of Skywalker in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair