Justin Timberlake is lekker intiem met... Alisha Wainwright!?

Justin Timberlake is lekker intiem met... Alisha Wainwright!?

De twee maken samen een film, maar zijn wel heel erg close...

Justin Timberlake, o.a. bekend van The Social Network en Inside Llewyn Davis, vormt al jarenlang een powerkoppel met Jessica Biel. De twee gaven elkaar het jawoord in 2012 en hebben samen ook een zoon. Toch zou het best kunnen dat een recent gerucht voor wat problemen kan gaan zorgen tussen beide echtelieden...

Timberlake wist een rol te bemachtigen in de film Palmer, waarvan de opnames inmiddels in volle gang zijn. Hij lijkt het erg goed te kunnen vinden met de hoofdrolspeelster, Alisha Wainwright. Zo werd er van de twee acteurs recentelijk een kiekje genomen toen ze samen uitgingen in New Orleans. De 38-jarige Timberlake hield daarbij de hand van zijn 30-jarige collega vast. Later werden de twee nog eens samen gespot en leken ze ook erg close. Ze hielden elkaar opnieuw vast en Timberlake had zijn trouwring niet om.

Ook op de set
Tijdens een pauze op de set van Palmer waren de twee ook samen dezelfde trailer ingegaan. De woordvoerder van de actrice liet weten dat het niks meer is dan wat wilde geruchten: ''Zulke verhalen doen wel vaker de ronde, maar er is totaal geen bewijs voor. Justin en Alisha maken alleen maar een film samen''.

NieuwsFilm

meest populair