Humor

'De auditie die Tom Hiddleston ooit deed voor Thor'

Hij was alleen uit op die rol maar werd gecast als Loki!

door Wouter Drummen om 14:56 in Humor
Tom Hiddleston is voornamelijk bekend als de slechterik Loki in diverse Marvel-films. Dit personage is erg geliefd en wordt ook gezien als een van de beste villains in het MCU. Niet zo heel gek dus dat hij wederom op zal duiken als Loki in een nieuwe serie op Disney+. De acteur heeft echter nooit een auditie gedaan voor de rol. Hiddleston was namelijk uit op de rol van Thor.

Dit liet de acteur weten tijdens de The Tonight Show With Jimmy Fallon. Zo zei Hiddleston: ''Marvel zocht destijds naar tamelijk onbekende acteurs en actrices, zodat we niet geassocieerd zouden kunnen worden met oude rollen. Marvel wilde geheel nieuwe gezichten voor hun personages. Het enige wat werd gevraagd voor de rol van Thor was dat je groot, lang en blond moest zijn. Ik heb nooit auditie gelopen voor de rol van Loki, enkel en alleen voor die van Thor''.

Video
Fallon wist Hiddleston te verrassen met een video van de auditie van de acteur. Deze is hieronder te zien. Hiddleston kon er zelf wel om lachen: ''Ik denk, als ik dit zo zie, dat Marvel de juiste acteur heeft gecast voor de rol!''. Uiteindelijk werd hem wel de rol aangeboden van Loki. De rest is geschiedenis.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guyon2002

Avatar

De reactie is misschien nieuw maar het nieuws zelf is echt al dik 5 jaar oud....

Pruiszie

Avatar

Jezus... oud nieuws. Dit is al jaren bekend

NieuwsFilm

meest populair