'Donald Trump denkt dat die Rocky Balboa is'

'Donald Trump denkt dat die Rocky Balboa is'

De President deelde weer eens een speciale tweet...

Donald Trump mag dan wel een van de belangrijkste mensen ter wereld zijn, hij houdt zich maar wat graag bezig met onnozele dingen. Zo post hij wel vaker van alles en nog wat op zijn Twitter-pagina, maar zijn recente tweet was waarschijnlijk wel een van de gekste tot nu toe.

Zo postte de President van de Verenigde Staten een foto van het iconische filmpersonage Rocky Balboa, de bokser die meerdere malen werd gespeeld door Sylvester Stallone. Trump bracht echter een verandering aan op de originele foto. Zo werd het hoofd van Stallone vervangen door dat van Trump. Sommige mensen zagen er wel de humor van in, terwijl anderen het weer te ver vonden gaan dat de President zou op die manier zijn tijd verspilde. Bekijk de foto hieronder.


Bekijk de afbeelding

Tweet
Trump postte enkel en alleen de foto, zonder enig commentaar. Ondanks dat deze tweet een van Trump's meest 'gelikete' is, maakten velen ook grappen over de President en begonnen zelf allerlei minder geflatteerde foto's aan te passen, die nu ook de ronde op het internet doen.



NieuwsFilm

meest populair