Zeer energieke trailer 'True History of the Kelly Gang' met Russell Crowe

Zeer energieke trailer 'True History of the Kelly Gang' met Russell Crowe

Het waargebeurde verhaal van de legendarische Australische outlaw Ned Kelly.

Het verhaal van de Australische outlaw Ned Kelly is al heel vaak verteld en het personage is al door heel wat mensen gespeeld, waaronder Mick Jagger en Heath Ledger. In de nieuwe film True History of the Kelly Gang, geregisseerd door de man achter gameverfilming Assassin's Creed (2016), zijn er rollen voor o.a. Russell Crowe, Nicholas Hoult en Charlie Hunnam. Check snel de energieke trailer.


Het scenario van True History of the Kelly Gang is afkomstig van Shaun Grant, die van Peter Carey's gelijknamige boek een compleet nieuwe versie heeft gemaakt. Ned Kelly, gespeeld door zowel Orlando Schwerdt als George MacKay, is in deze film een criminele punkrocker die veel trouwe volgelingen heeft, gehaat wordt door de autoriteiten en een compleet chaotisch leven leidt.

Vogelvrij
De echte Ned Kelly werd door de politie gezien als een monsterlijke crimineel, dief en moordenaar en daarom werd hij vogelvrij verklaard. Kelly's eigen mensen, de lagere klasse van het alledaagse Australië, zagen hem echter als een held die het tegen de Engelse autoriteiten opnam.

Toen hij vijftien jaar was, belandde Kelly voor het eerst in de gevangenis. Toen hij zesentwintig was, was hij een van de meest gezochte mensen in Victoria, Australië. Hij kreeg met zijn daden aanzien in verschillende steden en trotseerde continu de overheid, totdat hij eindelijk gevangen en terechtgesteld werd.

True History of the Kelly Gang van regisseur Justin Kurzel draait vanaf 12 maart 2020 in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair