Josh Trank (Fantastic Four): "Eerste vijf minuten The Irishman beter dan het hele Marvel-universum"

Josh Trank (Fantastic Four): "Eerste vijf minuten The Irishman beter dan het hele Marvel-universum"

De controversiële regisseur haalt uit naar het MCU.

The Irishman is nu eindelijk op Netflix te zien. Overal ter wereld keken filmfans met smart uit naar deze film, die tot nu toe gigantisch sterk is onthaald en wordt geprezen als een van de beste films van het jaar. Toch verscheen regisseur Martin Scorsese de laatste maanden meerdere malen ietwat negatief in het nieuws, omdat hij vaker harde kritiek uitte tegen de superheldenfilms van Marvel. Josh Trank, o.a. bekend van Fantastic Four, laat nu weten dat Scorsese's The Irishman beter is dan alle Marvel-films samen.

Ondanks het feit dat Trank zelf een superheldenfilm heeft gemaakt (die allesbehalve goed werd onthaald) haalt hij nu uit naar Marvel na het zien van The Irishman. Op zijn twitter-account had de regisseur het volgende gepost: ''Ik ben op dit moment The Irishman aan het kijken. Laat ik jullie even zeggen dat de eerste vijf minuten van deze film al meer humaan, echt en cinema-waardiger zijn dan het hele Marvel-universum bij elkaar opgeteld. Het spijt me, maar dit zijn gewoon de feiten! P.S. Het spijt me niet''.

Reactie
Sommige mensen zijn het volledig met de regisseur eens, al is er ook een groep die het commentaar van Trank iets ver vindt gaan. Zo had hij ook gewoon zijn liefde voor The Irishman kunnen uiten zonder naar Marvel uit te halen, waardoor het debat of de superheldenfilms nu wel of niet cinema-waardig zijn waarschijnlijk wel weer zal oplaaien.

NieuwsFilm

meest populair