'Conjuring'-regisseur James Wan deelt nieuwe setfoto horrorfilm 'Malignant'

'Conjuring'-regisseur James Wan deelt nieuwe setfoto horrorfilm 'Malignant'

Na Aquaman keert Wan terug naar het horror-genre.

James Wan heeft vandaag een nieuwe setfoto van zijn nieuwe film Malignant gedeeld. De regisseur keert na het enorme succes van Aquaman terug naar het genre dat hem beroemd maakte, om zich erna te richten op Aquaman 2. Wan houdt de plot van de film nog angstvallig geheim, maar we weten nu wel dat de opnames bijna zijn afgerond. De foto geeft ook niet veel weg (wie zit er achter de filmklapper?), maar laat wel het logo van de film zien.

De opnames van Malignant begonnen afgelopen september. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Annabelle Wallis, Jake Abel, George Young, Maddie Hasson, Michole Briana White en Jacqueline McKenzie. Men vermoedt dat de film gebaseerd is op de graphic novel Malignant Man, die Wan in 2011 schreef met zijn verloofde Ingrid Bisu. Dit is echter nooit officieel bevestigd.

Een krachtige ziekte
Als de plot van Malignant wel gebaseerd blijkt te zijn op de graphic novel, dan zal verhaal draaien om een personage dat terminale kanker heeft. Als blijkt dat de tumor eigenlijk een parasiet is die het personage mysterieuze krachten geeft, moet hij het opnemen tegen een boosaardig leger dat een ondergrondse operatie leidt. Hoewel het hoofdpersonage in de graphic novel een man genaamd Alan Gates is, weten we ook dat de eerder genoemde Wallis de cast aanvoert. Het kan dus zomaar zijn dat de plot intact is, maar dat het geslacht van het hoofdpersonage is verwisseld.

Malignant bereikt in het najaar van 2020 wereldwijd de bioscopen.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair