Danny DeVito straks als nieuwe Wolverine in het Marvel Cinematic Universe?

Fans hebben een wel heel opmerkelijke opvolger voor Hugh Jackman in gedachten.

Meer dan 50.000 mensen hebben een petitie getekend waarin ze Marvel Studios oproepen om van niemand minder dan Danny DeVito de nieuwe Wolverine te maken. Hij zou wat betreft de opstellers van de petitie op Change.org de rol moeten overnemen van Hugh Jackman.

Jackman debuteerde in het jaar 2000 als Wolverine en speelde hem tot de film Logan in de bioscopen uitkwam. Sinds Disney Fox overnam en alle Marvel-personages die Fox had, waaronder dus ook Wolverine, weer in handen van Marvel zijn, wordt er ook gespeculeerd over een opvolger. Kevin Feige, de baas van Marvel Studios, stelde dat er al gezocht wordt en geruchten concentreren zich rond jongere acteurs.

Danny DeVito
Een petitie roept Marvel echter op om behoorlijk out-of-the-box te denken en niemand minder dan Danny DeVito te casten. De petitie haalde vrij snel al de 50.000 en mikt nu op 75.000 handtekeningen. Heel wat mensen blijken bereid om mee te doen aan een oproep waarvan we allen weten dat er geen gehoor aan gegeven zal worden.

Voorlopig is er überhaupt weinig zekerheid over wat en wanneer Marvel iets met de X-Men gaat doen. Eerst wil men Phase 4 afronden, en in 2022 zal dan voor het eerst ruimte bestaan voor de X-Men. Naar het schijnt komen die naar het MCU via het multiversum, waar Doctor Strange straks te maken mee krijgt.

Wil je Danny DeVito als Wolverine? Teken dan hier de petitie.

NieuwsFilm

meest populair