Featured

Deze week grote Marvel-aankondigingen: wat kunnen we verwachten?

Marvel heeft maar liefst drie kwartier gereserveerd voor zijn nieuwe presentatie.

door FilmTotaal om 23:50 in Featured
Marvel geeft over enkele dagen een grote presentatie op CCXP in São Paulo, Brazilië. De studio heeft heel wat nieuwe projecten in de pijplijn zitten, dus de kans is groot dat de aanwezige fans worden getrakteerd op een aantal nieuwe beelden.

Kevin Feige, de schepper van het Marvel Cinematic Universe, zal deze week aanwezig zijn op Comic Con Experience CCXP (kortweg: CCXP). Deze beurs vindt plaats van donderdag 5 tot zondag 8 december. Marvel gaat een 45 minuten durende presentatie aangekondigd geven, en dat kan maar één ding betekenen: Feige gaat het nodige onthullen.

Black Widow
Marvel heeft vanmorgen de eerste trailer voor Black Widow vrijgegeven. Het publiek van CCXP zal deze dan ook vast te zien krijgen op het grote scherm, maar de kans is ook redelijk groot dat Marvel aanvullend beeldmateriaal meebrengt, zoals een complete scène. Deze zal na afloop waarschijnlijk niet worden geüpload en dus voorlopig exclusief voor de Braziliaanse fans blijven.

The Eternals
In juli begonnen de opnames The Eternals en deze zijn nog steeds aan de gang. Regisseuse Chloé Zhao heeft dus al het nodige materiaal voor haar film geschoten, in ieder geval genoeg om een snelle montage in elkaar te flansen voor de aanwezige fans. De kans dat Marvel een voorproefje meebrengt is dus aanwezig, maar ook deze beelden zullen waarschijnlijk niet op internet belanden.

Ant-Man 3
Begin november werd bekend dat Marvel Peyton Reed wederom heeft ingehuurd voor de regie van Ant-Man 3. Deze film moet in 2022 verschijnen. Marvel heeft het derde avontuur van mierenman echter nog niet 'officieel' aangekondigd, en het panel op CCXP biedt daar een mooie gelegenheid voor. Wellicht kan Feige ook al een tipje van de sluier over het verhaal onthullen, zoals de vijand waartegen de kleine held het moet op gaan nemen.

X-Men
Feige had bij zijn presentaties op SDCC en D23 naar eigen zeggen te weinig tijd om ook nog in te gaan op de komst van de X-Men naar het Marvel Cinematic Universe. Aangezien Marvel driekwartier heeft gereserveerd voor zijn presentatie, lijkt de kans groot dat we nu eindelijk de eerste concrete informatie over Marvels plannen voor deze mutanten te horen zullen krijgen.

Overig
Marvel kondigde eerder dit jaar ook exclusieve content aan voor Disney+. De studio werkt momenteel aan meerdere series voor het platform, zoals Loki, WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier. De opnames voor die laatste twee series zijn al gestart, dus wellicht brengt Feige een sneak peek mee.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Ben ik de enige die geen mutanten wil in de mcu. Ik wil het liefst de inhumans graag een vaste en sterke positie in de mcu.

Miker

Avatar

@Splashy Dan heb je zeker nog niet de Inhumans serie gezien.

Sunspot

Avatar

Xmen! Enige wat die 3 kwartier rechtvaardigt :D

Maar alsjeblieft, laat ze diep genoeg gaan ermee, niet misbruiken ook.

Zie makkelijk dat ze karakters van huidskleur wisselen, teveel naar SJW kant gaan.

Maar goed, wie weet komt het nog beetje goed.

Maar mocht het echt die kant opgaan,wat ik vrees, dan ben ik alleen nog van 'gevechten kijken op YT,lang nadat film is uitgekomen haha

Pruiszie

Avatar

Shang chi zijn ze toch ook volop mee bezig? Zullen ze daar iets van laten zien?

Vwall007ST

Avatar

Disney + is waardeloos, te weinig content voor volwassenen. Ze moeten meer series voor volwassenen maken voor het platform. Ik meld me af en zal weer lid worden als tenminste FatWs en WandaVision en The Lion King er op staan.

Bluemeister

Avatar

Hopelijk gaat hij phase 5 aankondigen! En wellicht nog wat meer details over alle aankomende films en Disney plus series.....
Ben wel benieuwd of de Marvel hype zo sterk blijft als dat hij was, denk dat je dat het beste in leven kan houden doormiddel van X-men en Fantastic4

NieuwsFilm

meest populair