Algemeen

Wanneer de 4 nieuwe 'Avatar'-films verschijnen?

Even een geheugensteuntje...

door Bram de Groot om 16:37 in Algemeen
In 2009 verscheen Avatar van regisseur James Cameron en de film bleek een enorme hit. De voornaamste reden was de 3D-bril, iets dat een nieuwe dimensie gaf aan de filmbeleving. Cameron ging daarna aan de slag met meerdere vervolgfilms.

Oorspronkelijk moest het eerste vervolg Avatar 2 in 2014 verschijnen. Dit is duidelijk niet gelukt en na veel geschuif met meerdere delen staan de film (voorlopig) vast op onderstaande datums.


- Avatar 2: 17 december 2021
- Avatar 3: 22 december 2023
- Avatar 4: 19 december 2025
- Avatar 5: 17 december 2027

(Werk)titels ook bekend
Alweer even geleden werd duidelijk dat de vier geplande vervolgfilms al titels hebben, die uiteindelijk wel of niet stand zullen houden volgens Cameron. Dit zijn achtereenvolgend Avatar: The Way of Water, Avatar: The Seed Bearer, Avatar: The Tulkun Rider en Avatar: The Quest for Eywa.

Kijk jij uit naar de nieuwe Avatar-films? En denk jij dat de films een succes worden? Hieronder nog even de trailer voor het origineel.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Ik verwacht dat Avatar 2 nog in de bioscoop komt en de rest rechtstreeks op Disney+.

In 2027 ziet de wereld er ook compleet anders uit.

Master Of Films

Avatar

Kijk jij uit naar de nieuwe Avatar-films?
Ja natuurlijk, Brie Larson komt er niet in voor. Smiley face

En denk jij dat de films een succes worden?
Nee, Miley Cyrus als zichzelf komt er niet in voor. Smiley face

abon

Avatar

Een bioscoopervaring nooit meer geëvenaard, wat mij betreft.
Ik verheug mij op de vervolgen.

Philmhuis

Avatar

Ik kijk er naar uit, maar ik weet ook dat we nog 2 jaar lang de tijd hebben om andere toffe / onverwacht goede films tussendoor kunnen gaan zien om de tijd te doden.

TwinsA

Avatar

A2 zal het wel doen qua filmervaring, de rest zal niet meer zo boeiend zijn. Misschien iets voor mijn zoon, ik zelf vond het eerste deel een mooi ervaring in de bioscoop , maar voor deel 2 zal ik wel wachten op Blu Ray.

Sunspot

Avatar

Haha, oke

adofmirosch

Avatar

Ik hoop dat ze ooit eens komen, ergens in 2040.

Popcultuurfreak

Avatar

Ik denk persoonlijk dat het momentum van de film haar populariteit wordt overschat. Alsnog vind ik wel dat mensen zo erg op deze film zijn gaan haten en alleen omdat het veel geld heeft gemaakt.
Ja wat als het als Dances with wolves maar met aliens is? Lion King is ook Hamlet en heeft regelrecht scenes uit Kimba the white lion gestolen, maar daar hoor je men amper over.
Avatar was een mooie film, niet de beste ooit. Maar echt de haat die het soms krijgt. Hebben we niet betere dingen om ons druk over te maken?

NieuwsFilm

meest populair