Humor

LOL: Baby Yoda vecht mee met de Avengers in 'Endgame'-battle (video)

Hebben de Avengers hun nieuwe bondgenoot gevonden in deze schattige mini-Yoda?

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Humor
Sinds zijn debuut in The Mandalorian, een Star Wars-serie die exclusief op Disney+ te zien is, heeft Baby Yoda het internet overgenomen. De überschattige alien vormde al de inspiratie voor vele memes. Nu heeft een creatieveling hem op een geinige manier verwerkt in de eindstrijd van Avengers: Endgame. Het resultaat is een meme die je niet wil missen!

De scène, waarin Captain America alle portalen ziet openen en zijn medestrijders terug ziet keren, is al vaak gebruikt als template voor verschillende memes. Fans laten met hun VFX-kunsten allerlei andere bekende personages uit de portalen tevoorschijn komen, zoals Stormtroopers, Godzilla en zelfs de Justice League.

Schattig én krachtig
Nu is het dus de beurt aan Baby Yoda. YouTuber Raizorvid maakte de onderstaande meme, die je zeker even moet bekijken. Overigens hadden de Avengers Baby Yoda vast goed kunnen gebruiken in hun grote gevecht tegen Thanos. Het 'kind', zoals hij in de serie wordt genoemd, bezit immers 'The Force'.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

In de serie The Mandalorian zal ook idd tijdreizen een rol spelen. Baby Yoda zal uiteindelijk ver terug in de tijd reizen waardoor de twist is dat het al die tijd gewoon dus echt de Yoda was die we kende en we daarom geen naam krijgen en de baby terecht zondet het te weten Baby Yoda noemen.

Mijn buurman Sjonnie zei dit.

Goku32

Avatar

Waarom zweeft baby yoda in de pod van frieza van dragonball

Frietgezicht

Avatar

^ Kom je achter in de film Captain Marvel VS Vegeta

Sunspot

Avatar

Had meer verwacht,maar moest dik lachen toen Yoda begon te huilen en BAM! Lichtzwaard!

Master Of Films

Avatar

Captain Marvel VS Vegeta. Moet ik wel zien, want het schijnt dat Brie Larson een goeie actrice is. Hopelijk casten ze Kristen Stewart als Vegeta, want ik vind Miley Cyrus veels te meisjesachtig.

Judge

Avatar

slecht gedaan zeg.

NieuwsFilm

meest populair