Algemeen

Opvallende details in eerste beelden 25e Bond-film 'No Time to Die'

De eerste teaser trailer is een feit!

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Naar verwachting verschijnt morgen de volledige trailer voor de 25e James Bond-film No Time To Die van regisseur Cary Joji Fukunaga, met opnieuw Daniel Craig als geheim agent 007. De teaser van gisteren liet al wat snelle flitsen zien en beloven veel goeds.

Duidelijk is dat James Bond weer terug is na zijn laatste avontuur Spectre uit 2015. De eerste beelden onthullen dat hij niet de complete film in de zon ligt op Jamaica. Check hieronder nog even snel de teaser!


Actie van de Bond-vrouwen
Al vrij snel in de beelden zien we twee actrices voorbij flitsen. Dit lijken Lashana Lynch (Captain Marvel[/b]) en Ana de Armas (Blade Runner 2049) te zijn. De Armas lijkt niet vies van wat wapengeweld.
Koplampen met geweren!
Ook gaaf is het shot met de Aston Martin DB5, met koplampen die veranderen in geweren. Cool! Daarnaast zien we Bond op een vliegende motor en aan het einde is een gemaskerd personage te zien, mogelijk de slechterik van Bohemian Rhapsody-acteur Rami Malek.


Vanaf 6 april draait No Time to Die in de Nederlandse bioscoopzalen! Morgen dus de volledige trailer.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Er is nog weinig van te zeggen maar Craig is zo goed dat door hem zelfs het matige Quantum of Solace genietbaar was. De volgende met Sam Heughan? Ik hoop niet dat het allemaal weer jaren gaat duren en ze de boel over een andere boeg gooien. Bond moet blijven na al die jaren.

Rick Dalton

Avatar

Helemaal eens met McCraig, Bond is gewoon een toffe film met over the top actie. Dat moet zo blijven, moet niet uit maken wie Bond zelf speelt.

GreenHornet

Avatar

Ik wil weer los staande verhalen van Bond er zit gewoon een rode draad door de reeks waar ik niet zo blij mee ben.

reporterdavid91

Avatar

Even wachten. Nog even geen tijd om dood te gaan...

Master Of Films

Avatar

Personages van 25e James Bond-film staan op nieuwe posters -> Link

Jamal M

Avatar

@ Greenhornet
Ik vind die rode draad door de Craig reeks zo cool!

Spider-fan

Avatar

Als je naar de eerste vijf Bond-films kijkt, zit er ook een soort rode draad in, in de zin van het langzaam onthullen van Spectre/Blofeld. Pas in You Only Live Twice wordt Blofeld volledig onthuld, in de vorm van Donald Pleasance. Alleen Goldfinger is losstaand, de andere films hadden allemaal een band met Spectre.

Vanaf de reboot met Casino Royale heeft men iets soortgelijks gedaan. Alleen is het rommeliger gedaan qua verhaal. Eerst wordt er een nieuwe organisatie onthuld, namelijk Quantum, en vervolgens lijkt er weer een stand-alone film te zijn zoals Goldfinger, namelijk Skyfall, met een villain, Silva, die voor zichzelf werkt uit persoonlijke motieven. Maar in Spectre komt de onwaarschijnlijke twist dat toch Spectre overal achterzat en dat Blofeld en Bond zelfs persoonlijk sterk verbonden zijn.
Het zit gewoon erg zwak in elkaar.GreenHornet

Avatar

Er zijn ook ander soort koplampen in de film

NieuwsFilm

meest populair