Algemeen

"Laatste verzet" op poster en in beelden 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

De sterrenoorlog komt ten einde, maar niet zo maar!

door Bram de Groot om 08:25 in Algemeen
Laat het laatste gevecht maar beginnen! Op 18 december volgt in Star Wars: The Rise of Skywalker de waarschijnlijk allerlaatste poging van het verzet om definitief af te rekenen met alles wat maar te maken heeft met de Sith. Nu lijkt dat de First Order te zijn, met uiteraard Kylo Ren (Adam Driver) en waarschijnlijk Palpatine voorop!

In de beelden zien we Rey (Daisy Ridley) opnieuw in training in een bosrijk gebied, vliegt de Millennium Falcon nog steeds door het heelal en staan Rey en Kylo Ren weer een paar keer tegenover elkaar. Onder meer de helm van Darth Vader is er de dupe van, zoals eerder te zien in de officiële trailers. Na de trailer ook een nieuwe poster!
Box office-kansen
Als we kijken naar de box office-kansen van The Rise of Skywalker is het al goed nieuws dat Tom Hoopers musicalfilm Cats waarschijnlijk niet sterk zal gaan presteren. De voornaamste concurrent lijkt Jumanji: The Next Level en die blockbuster verschijnt in de States een week eerder dan The Last Jedi. In velen andere landen zal dat overigens zelfs twee weken eerder zijn.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

aspers

Avatar

Goedmorgen... dit is toch overduidelijk fan-art!? Check je bronnen FT!

NieuwsFilm

meest populair