Wie speelt de vader van 'Snake Eyes' in de aankomende 'G.I. Joe'-spinoff?

Wie speelt de vader van 'Snake Eyes' in de aankomende 'G.I. Joe'-spinoff?

De cast van de film rondom deze mysterieuze ninja-moordenaar begint vorm aan te nemen.

Na twee speelfilms rondom het populaire speelgoed G. I. Joe is het nu tijd voor een spin-off over een van de personages. Volgend jaar staat ninja-moordenaar Snake Eyes in de schijnwerpers, gespeeld door Henry Golding. Ook de vader van Snake Eyes maakt z'n opwachting en het is inmiddels bekend wie hem gaat spelen.

Volgens Deadline heeft Steven Allerick, bekend uit de tv-serie The Expanse, getekend voor de rol van de vader van Snake Eyes. Naast hoofdrolspeler Golding (Crazy Rich Asians, 2018) vergezelt Allerick ook Samara Weaving (Ready or Not, 2019), Ursula Corbero (La Casa de Papel), Iko Uwais (The Raid, 2011) en Andrew Koji (Fast & Furious 6, 2013).

Dodelijke vechtersbaas
Snake Eyes is een ninja-commando die bekendstaat om zijn dodelijke vaardigheden met z'n zwaard en messen. Daarnaast is hij een uitermate dodelijke vechtersbaas die zich zonder wapens ook prima kan redden. Snake Eyes leefde helemaal alleen in de High Sierras toen hij werd gerekruteerd door de G.I. Joe. Zijn echte naam is voor iedereen een mysterie en dit geldt ook voor zijn achtergrondverhaal. Dit lijkt met deze film echter te gaan veranderen aangezien we er nu dus achter zullen komen wie zijn vader is.

De spin-off wordt geregisseerd door Robert Schwentke (RED, R.I.P.D.), met een scenario van Evan Spiliotopoulous (Bright 2, The Huntsman: Winter's War). Snake Eyes bereikt in oktober 2020 wereldwijd de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair