Iets klopt niet aan Finn; in 'The Rise of Skywalker' leren we wat

Wie is die mysterieuze Stormtrooper?

Met Star Wars: The Rise of Skywalker leren we meer over Rey. Maar we krijgen ook veel meer informatie over Finn, het personage van John Boyega. Van hem weten we nog bijna niets, alleen dat hij begon als Stormtrooper van de First Order en na zijn eerste veldslag al besloot dat hij beter kon vluchten.

Volgens regisseur J.J. Abrams brengt zijn laatste film in de reeks ons meer informatie over het verleden van Finn. Dat moet ook wel, want hij is een buitenstaander. In The Force Awakens leren we dat Stormtroopers bij geboorte geprogrammeerd worden tot absolute gehoorzaamheid. Die vlieger gaat niet op voor Finn, dus er is iets aan de hand.

Meer informatie
Regisseur Abrams belooft ons nu meer informatie. "Er zit wat verhaal achter," begon Abrams tijdens een interview met Vanity Fair. "Er werd alnaar gehint in Episode VII, maar er zit nog wat meer achter. Ik zou zeggen dat we meer leren over de achtergrond van elk van de personages. Ik zeg niet dat je alles leert over hun kindertijd en elke grote stap die ze ooit gezet hebben. Maar er zijn veel vragen over het verleden van Finn, over dat van Poe en natuurlijk van Rey en Kylo en enkele van de nieuwe personages die we ontmoeten."

En dus gaan we meer leren over deze held, die ooit nog wilde vluchten van de Resistance om zich te verbergen voor de First Order en nu een verbeten strijder is.

NieuwsFilm

meest populair