Bond-girl van Ana de Armas in 'No Time to Die' is adembenemend

007 in 2020 weer in actie.

Na de eerste volledige trailer voor de 25e Bond-film No Time To Die van regisseur Cary Fukunaga hebben we hieronder een achttal nieuwe officiële foto's die de nadruk leggen op de belangrijkste personages in de 25e Bond-film.

De foto's geven er blijk van dat er een mengelmoes is van bestaande en nieuwe personages. We starten uiteraard met het belangrijkste personage: 007! Cary Fukunaga's No Time To Die staat gepland voor 2 april 2020.


James Bond

Hieronder zie je Daniel Craig en hij keert na Spectre voor een vierde keer terug als de bekende geheim agent. Het zal zijn vijfde en laatste optreden zijn.

Bekijk de afbeelding
Bond met Swann

Op onderstaande tweede foto lijkt Léa Seydoux' Madeleine Swann ook in de Aston Martin DB5 te zitten; dit zagen we immers al in de trailer. Zij is ook te zien op de derde foto, en heeft ze Bond verraden?

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Nomi

Dit is een nieuwe geheim agent, gespeeld door Lashana Lynch. Het gerucht gaat dat zij de nieuwe (tijdelijke) 007 is, aangezien Bond doodverklaard lijkt in het begin van de film. De grote vraag: wat betekent Nomi voor de toekomst van de franchise?

Bekijk de afbeelding
Safin

Na zijn definitieve doorbraak met Bohemian Rhapsody bij het grote publiek heeft hij nu de schurkenrol in Bond 25. Hij zou een zeer akelige schurk spelen. Zijn uiterlijk helpt daar al een beetje bij.

Bekijk de afbeelding
Paloma

Het personage van Ana de Armas zou niet het stereotype Bond-girl worden, maar ze lijkt wel het oogappeltje in de film. Ze zou een belangrijke rol spelen in de missie van 007 die haar vast ook adembenemend vindt.

Bekijk de afbeelding
Eve Moneypenny, M en Bill Tanner

En dit shot laat drie MI6-personages zien, met Naomie Harris' Moneypenny, Ralph Fiennes' M en Rory Kinnears Bill Tanner. Allemaal bekend uit eerdere films met Craig.

Bekijk de afbeelding
Blofeld

Ook Ernst Stavro Blofeld van Christoph Waltz keert dus terug, waarschijnlijk in een kortere scène als hij in de gevangenis wordt bezocht door Bond.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair