Algemeen

Bond-girl van Ana de Armas in 'No Time to Die' is adembenemend

007 in 2020 weer in actie.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Na de eerste volledige trailer voor de 25e Bond-film No Time To Die van regisseur Cary Fukunaga hebben we hieronder een achttal nieuwe officiële foto's die de nadruk leggen op de belangrijkste personages in de 25e Bond-film.

De foto's geven er blijk van dat er een mengelmoes is van bestaande en nieuwe personages. We starten uiteraard met het belangrijkste personage: 007! Cary Fukunaga's No Time To Die staat gepland voor 2 april 2020.


James Bond

Hieronder zie je Daniel Craig en hij keert na Spectre voor een vierde keer terug als de bekende geheim agent. Het zal zijn vijfde en laatste optreden zijn.


Bond met Swann

Op onderstaande tweede foto lijkt Léa Seydoux' Madeleine Swann ook in de Aston Martin DB5 te zitten; dit zagen we immers al in de trailer. Zij is ook te zien op de derde foto, en heeft ze Bond verraden?
Nomi

Dit is een nieuwe geheim agent, gespeeld door Lashana Lynch. Het gerucht gaat dat zij de nieuwe (tijdelijke) 007 is, aangezien Bond doodverklaard lijkt in het begin van de film. De grote vraag: wat betekent Nomi voor de toekomst van de franchise?


Safin

Na zijn definitieve doorbraak met Bohemian Rhapsody bij het grote publiek heeft hij nu de schurkenrol in Bond 25. Hij zou een zeer akelige schurk spelen. Zijn uiterlijk helpt daar al een beetje bij.


Paloma

Het personage van Ana de Armas zou niet het stereotype Bond-girl worden, maar ze lijkt wel het oogappeltje in de film. Ze zou een belangrijke rol spelen in de missie van 007 die haar vast ook adembenemend vindt.


Eve Moneypenny, M en Bill Tanner

En dit shot laat drie MI6-personages zien, met Naomie Harris' Moneypenny, Ralph Fiennes' M en Rory Kinnears Bill Tanner. Allemaal bekend uit eerdere films met Craig.


Blofeld

Ook Ernst Stavro Blofeld van Christoph Waltz keert dus terug, waarschijnlijk in een kortere scène als hij in de gevangenis wordt bezocht door Bond.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Psycho-M

Avatar

Dat ze Ana maar veel screentime geven. :P

Mav Damian

Avatar

Ana de Armas begint wel een goede cv op te stellen. Eerst Blade Runner 2049, Knives Out en nu No Time To Die. Ook benieuwd naar de schurken rol van Rami Malek.

Frietgezicht

Avatar

Prachtige dame ja en denk wel dat iedereen liever op haar ligt dan op een rol prikkeldraad

Moviewheels

Avatar

Ze heeft zo langzamerhand een mooi cv. Maar ja, wat wil je als je er zo uit ziet......

Steve-O

Avatar

Niet te vergeten dat ze een topactrice is. Haar rollen in Blade Runner 2049 en Knives Out kunnen niet meer verschillend van elkaar zijn. En wat is ze toch ongelofelijk mooi.

kokosnoot

Avatar

Ze is echt een lust voor het oog. Die gaat het nog ver schoppen. Daar kan geen rol prikkeldraad tegen op xD

Zelfs blinden zijn nog onder de indruk van haar.

Spider-fan

Avatar

Madeleine zal wel als kind iets ontdekt hebben over Safin, want volgens mij volgt Safin haar over het ijs. Alleen lijkt Safin in al die jaren niet ouder geworden, dus ook gezien de titel 'No Time to Die' vraag ik me af of hij iets gevonden heeft om het leven te kunnen verlengen. Maar misschien is dat wel erg science-fiction voor een Bond-film.

Ik vind sommige sets trouwens wel erg mooi, bijvoorbeeld die ruimte op 2.01, dat doet me echt wel denken aan de wat oudere Bondfilms met Moore en Connery.

Shineexo

Avatar

Sorry lees ik dit nou goed "Hij zou een zeer akelige schurk spelen. Zijn uiterlijk helpt daar al een beetje bij."

NieuwsFilm

meest populair