Poll

Wie heeft eigenlijk nog Disney+? Jij?

Star Wars. Gaaf! Marvel. Gaaf! Pixar. Gaaf! Disney+. Gaaf! Of toch niet. Veel nieuwe content is er namelijk niet te zien. Daarom de vraag: heb jij eigenlijk nog Disney+?

door Bram de Groot om 22:30 in Poll
Al maanden voor de start van Disney+ op 12 november kregen we in Nederland al toegang tot het betaalkanaal. De liefhebbers konden dus al zo'n twee maanden volop genieten van zo'n beetje alle MCU-films, de vele Disney en Pixar animatiefilms, uiteraard de Star Wars-producties en nog veel meer. Maar heb jij Disney+ nog steeds?

De ambities van Walt Disney met Disney+ zijn enorm. Er moeten in het begin vooral de nodige Star Wars en Marvel tv-series verschijnen om zo het grote publiek vast te houden. Maar na de afronding van The Mandalorian eind deze maand, is het een half jaar redelijk stil met nieuwe content. En ondanks dat The Mandalorian erg goed wordt ontvangen, blijft dit een serie voor vooral de fans.

Heb jij eigenlijk nog Disney+
De kans is groot dat jij voor 12 november Disney+ met de proefversie heb bekeken, maar heb je ook besloten om voor Disney+ te gaan betalen? En zo ja, behoud jij je abonnement ook na het aflopen van The Mandalorian eind deze maand?26 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guyon2002

Avatar

Ik heb het nu nog vooral voor The Mandalorian, daarna gaat ie er waarschijnlijk uit tot er weer iets nieuws te zien is (Falcon and the Winter Soldier bijv.)

neo123

Avatar

Wel blij mee maar de app is af en toe vreselijk. Dan weer heel traag dan gebeurd er weer helemaal niks. Dat moet echt wel verbeterd worden.

Rick Dalton

Avatar

Ik heb hem ook nog, prima dienst. Helemaal nu in ee winter maanden, de neefjes en nichtjes kan ik er goed vrolijk mee maken met alle kinder films en series die erop staan.

walkingvv

Avatar

Tot nu toe erg blij mee. Vooral de docu-serie The Imagineering Story is interessant en binnenkort Een Dag bij Disney kijken. Moet nog wel met The Mandalorian beginnen.

Sparrow_LW

Avatar

zolang the mandalorian nog loopt en dan gaat ie voorlopig weg....

Ang3l

Avatar

Ik heb in een opwellign een jaar abonnement genomen (want iets goedkoper), maar daarna er pas achter komend dat de marvel MCU series pas over een jaar komen! :(

Merk dat ik t echt amper opstart, Disney+

Goku32

Avatar

Ik heb het niet ga echt niet voor 1 serie een abonnement afsluiten. Ik blijf Lekker bij nedflix

vulture76

Avatar

Ja heb het nog. Voorlopig houd ik het ook.

SvdH

Avatar

Opgezegd vanwege The Mandalorian.

Wat was dat verschrikkelijk slecht zeg. Nooit eerder een star wars productie niet af kunnen kijken.

Tijdens de beta had ik goede hoop. Runaways was erg leuk. Hoopte op seizoen 2, op 12/11, maar helaas.

Behalve the mandalorian sprak niets mij aan. En die serie was zo slecht dat ik hem halverwege afl. 3 heb uitgezet.

Dus ik heb D+ opgezegd, maar wel na 12 november. Kan de poll dus niet echt invullen.


(Edit: stomme tablet post dit nu 3x, graag overtollige verwijderen)

Yeroon

Avatar

Ik hou het nog even t/m de kerstvakantie. De kinderen+vrouw willen wat kerstfilms kijken. Daarna gaat het eruit.
Ik vind het toch een beetje (erg) mager qua volwassen content.

Frietgezicht

Avatar

15% die 2 maanden abbo neemt voor +- 35 minuten per week dus? :’)

David Mills

Avatar

12 de december loop het af. The Madalorian is niet interessant genoeg om Disney + aan te houden

Master Of Films

Avatar

David Mills "12 de december loop het af."
Zonde! Heb je niet veel dagen meer over om van je geliefde Brie Larson (in de rol van Captain Marvel) te kunnen genieten. Smiley face

Jeroen Pasman

Avatar

Ik vind de content te weinig om er lid van te worden

SandBerg

Avatar

Tja.. ik heb het nog en houd het nog wel even. Merk wel, zoals al eerder opgemerkt binnen deze reacties, dat Disney+ niet echt 'in mijn systeem' zit. Heb hem nog nauwelijks opgestart.
Dat mijn tv kennelijk te oud is voor de app speelt daarin ook een rol, omdat Netflix, Videoland en Pathé thuis daar in netjes naast elkaar staan.

Ach, even snel 30 seizoenen The Simpsons er doorheen jagen en dan tegen die tijd even kijken naar de rest van de content.

Kan dus ook geen antwoord geven op de Poll. Heb het nog, maar niet super blij mee

reporterdavid91

Avatar

The Imagineering Story is waanzinnig. Ik heb het nog. Ik ben benieuwd naar toekomstige series en films. Ik kan me er prima mee vermaken. Heb de hele Infinity Saga (Marvel films) nog niet gezien, en nu toch even 550 euro - de waarde van een boxset - bespaard. Top! Ik ben er dankbaar voor. Daarnaast nog wat klassiekers en recentere films terug gezien.

Master Of Films

Avatar

reporterdavid91 "Heb de hele Infinity Saga (Marvel films) nog niet gezien, en nu toch even 550 euro - de waarde van een boxset - bespaard."
Maar niet de gehele Infinity Saga (23 MCU films) staat erop Smiley face 3 MCU films zijn niet van Disney. Ik hoef niet te vertellen welke dat zijn hé, want dat is al 10.000 keer hier besproken. Ze zitten uiteraard wel in de Infinity Saga, omdat daar andere license kosten zijn verbonden.

STYD

Avatar

Ik heb het ook nog. Puur voor de kids want er komt helaas niet zoals Netflix dagelijks content bij. En wat ook minder is dat behoorlijk wat kinderfilms geen Nederlandse audio hebben terwijl die wel op de dvd bestaat. Dat is wel irritant

Paulus35

Avatar

Nee ik heb ook geen abonnement meer. ga ook niet voor 1 serie verder met Disney +
NETFLIX heeft meer keus.
ben er tevreden mee!

Jaccobeun

Avatar

Is vooral een goede app omdat ze er zowat alles op hebben staan, en ook nog eens in het Nederlands gesproken heel veel content kan je gewoon niet of amper vinden op the pirate Bay etcetera, daarom houd ik deze app lekker. Alles van netflix kan je makkelijk piratten, en moet je ook vaak wel omdat ze geen complete series aanbieden. Disney bied gelukkig wel alles aan, zelfs duck tales (oude versie) helemaal in het Nederlands is gewoon heerlijk.

reporterdavid91

Avatar

@Masteroffilms klopt. Ik heb Homecoming echter al gezien.

Jerryo

Avatar

Alleen op de nieuwe Samsungs is er een app, helaas dan maar niet.
Ik heb geen zin om weer terug in de tijd te gaan en mijn Chromecast weer in de tv te hangen.

Parisan

Avatar

Geloof het of niet, maar er zijn ook mensen gewoon fan van Disney, dus mijn antwoord is ja, natuurlijk!

Sunspot

Avatar

NEE NEE NEE!!!

GA het ook niet nemen.

GreenHornet

Avatar

Disney gaat het merken als men gaat opzeggen.

NieuwsFilm

meest populair