Wie heeft eigenlijk nog Disney+? Jij?

Wie heeft eigenlijk nog Disney+? Jij?

Star Wars. Gaaf! Marvel. Gaaf! Pixar. Gaaf! Disney+. Gaaf! Of toch niet. Veel nieuwe content is er namelijk niet te zien. Daarom de vraag: heb jij eigenlijk nog Disney+?

Al maanden voor de start van Disney+ op 12 november kregen we in Nederland al toegang tot het betaalkanaal. De liefhebbers konden dus al zo'n twee maanden volop genieten van zo'n beetje alle MCU-films, de vele Disney en Pixar animatiefilms, uiteraard de Star Wars-producties en nog veel meer. Maar heb jij Disney+ nog steeds?

De ambities van Walt Disney met Disney+ zijn enorm. Er moeten in het begin vooral de nodige Star Wars en Marvel tv-series verschijnen om zo het grote publiek vast te houden. Maar na de afronding van The Mandalorian eind deze maand, is het een half jaar redelijk stil met nieuwe content. En ondanks dat The Mandalorian erg goed wordt ontvangen, blijft dit een serie voor vooral de fans.

Heb jij eigenlijk nog Disney+
De kans is groot dat jij voor 12 november Disney+ met de proefversie heb bekeken, maar heb je ook besloten om voor Disney+ te gaan betalen? En zo ja, behoud jij je abonnement ook na het aflopen van The Mandalorian eind deze maand?

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair