Celebrity

Jason Momoa krijgt volle laag na afkraken Chris Pratt

De 'Aquaman'-ster heeft een groot hekel aan plastic producten die één keer gebruikt worden.

door FilmTotaal om 11:50 in Celebrity
Hij houdt ervan om zijn mening royaal te uiten, maar het kan hem ook in de problemen jagen: Jason Momoa. De ster uit Aquaman reageerde pas geleden op een bericht van Guardians of the Galaxy-acteur Chris Pratt. Laatstgenoemde plaatste een foto op Instagram en meldde daarbij een samenwerking aan te gaan met Amazon om zijn favoriete fitness-producten te verkopen. Op het plaatje zien we de beste man met een plastic flesje water. Dat vond Momoa maar niets.

De activist schreef: "Maat, ik hou van je, maar hoe zit het met dat flesje water? Geen plastic dat je maar één keer gebruikt. Kom op." Vooral volgers van Pratt schoten in de verdediging. Daar kwam o.a. uit dat Momoa niet zo snel moest aanvallen en dat Pratt ook producten steunt met een lange levensduur, zoals een roestvrije fles van staal die herbruikbaar is. Momoa leek hun reacties te begrijpen en besloot zijn verontschuldiging aan te bieden.

Epidemie
Met gebruikmaking van een eigen foto (waarop Momoa, zijn kinderen en Pratt te zien zijn) legde de acteur uit: "Maat, je weet dat ik en mijn kinderen helemaal weg van jou zijn. Het spijt me dat dit vandaag zo slecht ontvangen is, dat was mijn bedoeling niet. Ik ben gewoon erg gepassioneerd als het op deze plastic-epidemie aankomt."

Zie het bericht van Momoa beneden. Hij gaat verder: "Er moet een eind komen aan plastic flesjes. Ik hoop dat je herbruikbare waterflessen voor Amazon gaat maken, zodat we die kunnen aanschaffen. Je bent voor velen een voorbeeld. En ik ben één van hen."NieuwsFilm

meest populair