Algemeen

Veel kritiek op mysterieuze schurk Taskmaster in 'Black Widow'

In de trailer zagen de slechterik in actie.

door Bram de Groot om 20:19 in Algemeen
De trailer voor Black Widow - de eerste Marvel Studios-film in 2020 - is doorgaans prima ontvangen. Er zit veel actie in, met ook heel wat nieuwe personages en humor. Zo lijkt Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) als snel vrienden te worden met haar oud-KGB maatjes.

De voornaamste schurk in de film lijkt daarmee sowieso de mysterieuze Taskmaster. Het personage was kort te zien. Eén keer met pijl en boog en de tweede keer in gevecht met Alexei Shostakov / Red Guardian (David Harbour). De fans zijn nu niet echt blij met het uiterlijk van de Marvel-slechterik.

Te weinig overeenkomsten met comics
Online geven heel wat fans aan dat de Taskmaster niet voldoende ''Comic-Accurate" is. Vooral het ontbreken van een goed masker lijkt Marvel Studios niet in dank te worden afgenomen. Het was voor de bekende ontwerper Bosslogic voldoende reden om snel met onderstaande aanpassing te komen. Iets dat veel fans wel kunnen waarderen.


En wie weet houdt Marvel Studios nog iets voor ons geheim. Het zou niet de eerste keer zijn dat een trailer iets anders laat zien dan dat wat we uiteindelijk in de bioscoopfilm te zien krijgen. De film van Cate Shortland draait vanaf 29 april in de Nederlandse bioscoopzalen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

KekeBaas

Avatar

Zemo had in Civil War toch ook nog geen bivakmuts...
Als het MCU heeft bewezen ergens goed in te zijn, is het wel iets opbouwen.

Popcultuurfreak

Avatar

Tbh. Ik had Zemo graag gezien met zijn muts. Als een soort terrorist. Hij is nog niet dood dus er is genoeg ruimte daarvoor.
Taskmaster zal hopelijk ook niet doodgaan. Er is genoeg ruimte om op deze karakters voort te bouwen.

Sparrow09

Avatar

Popcultuurfreak In Falcon and the Wintersoldier zal Zemo terugkeren en zijn masker op hebben. En eerlijk gezegd heb ik er geen problemen mee als er wat veranderingen zijn in de characters. Maakt het misschien alleen maar interessanter.

Ereptile

Avatar

Zemo heeft in de TV serie blijkbaar wel z'n iconische muts Smiley face

Ik hoop dat ze Taskmasker ook wel een accurater uiterlijk geven, maar ik vind de eerste versie er niet verkeerd uit zien!

Master Of Films

Avatar

Wellicht dat TM later in de BW film een andere masker gaat opzetten. Zemo is idd een goed voorbeeld hiervan dat hij wat later iets anders gaat krijgen.

STYD

Avatar

Echt funny soms om te zien hoe mensen los kunnen gaan over 3secomden van Taskmaster. Marvel is al ruim 10 jaar bezig en hebben altijd geleverd. Ik heb er alle vertrouwen in

Ninsh

Avatar

Ik voorspel nu al; hawkeye is taskmasker.

NieuwsFilm

meest populair