Eerste MCU-mutant gespot in 'Black Widow'-trailer?

Eerste MCU-mutant gespot in 'Black Widow'-trailer?

Een kleine grote beer...

De naam 'Ursa Major' (Engels voor 'Grote Beer') doet misschien niet direct een belletje rinkelen. Toch is hij een bekende mutant uit de comics van Marvel. Fans denken hem nu ook te hebben gespot in de eerste trailer van Black Widow. Komt deze grote beer ook naar het Marvel Cinematic Universe?

Bekijk de afbeelding
Mikhail Uriokovitch Ursus is een Russische mutant die zichzelf kan veranderen in een beer. Toen hij werkzaam was als supersoldaat voor de Sovjet Unie kreeg hij de codenaam 'Usra Major'. Marvel-fans zijn natuurlijk fanatieke speurders en hebben ook weer de trailer van Black Widow beeldje voor beeldje geanalyseerd. Wat blijkt? Usra Major is mogelijk in het onderstaande shot te zien!

Bekijk de afbeelding
Eerste 'officiële' MCU-mutant?
In dit frame lijkt inderdaad de vorm van een beertje te zien te zijn. Het lijkt om een beeldje op een bureau te gaan. Dit zou dus zomaar eens een gave easter egg kunnen zijn. Wellicht duikt Ursa Major ook daadwerkelijk op in de film. Na een pratende boom en gemuteerde wasbeer, kan een aan vodka verslaafde beer er ook nog wel bij. Én hij zou de eerste officiële mutant in Marvels filmuniversum kunnen zijn!

Echte 'beer' gecast?
Voordat bekend werd dat David Harbour de rol van de Red Guardian zou gaan spelen, ging overigens het gerucht rond dat hij was gecast als Ursa Major. Ook denken sommigen dat de Nederlander Olivier Richters wellicht in deze rol te zien zal zijn. Deze 'beer' heeft in ieder geval het juiste formaat en de perfecte bouw.


Marvels Black Widow gluipt op 28 april de Nederlandse bioscoopzalen binnen!

NieuwsFilm

meest populair