Algemeen

Hoe kan de toekomst van 'Star Wars' eruit gaan zien?

Lucasfilm denkt er al hard over na.

door Jim Pedd om 14:11 in Algemeen
De Star Wars-franchise betreedt binnenkort onbekend terrein. Met Star Wars: The Rise of Skywalker komt er namelijk een einde aan de Skywalker-saga. Na negen films en vier decennia, is het dan voorbij. Maar niet voor de franchise, want er zijn grootse plannen voor de toekomst in films, series en meer.

Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy vertelde onlangs over de richting van de franchise ná The Rise of Skywalker. Volgens haar zal de franchise voorlopig springlevend blijven. "Het is niet zo dat we niets meer hebben om te laten zien," vertelde Kennedy. "Je denkt niet enorm lang na over wat George precies wil vertellen met de mythologie. Nee, je vertelt juist verhalen over mensen. En je neemt de mythologie en past die toe op hun conflict."

Nieuwe richting
De franchise zal in elk geval een nieuwe richting inslaan. De eerstvolgende film staat gepland voor december 2022 en daarna komen er nog films in 2024 en 2026 uit. In de bioscopen wordt het dus iets minder, maar op televisie is de franchise levendiger dan ooit. We krijgen namelijk een tweede seizoen van The Mandalorian voorgeschoteld en er komen series rond Obi-Wan Kenobi en Cassian Andor.

Benieuwd wat de toekomst precies brengt? Lees dan onze special over alles wat er op stapel staat.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dwergen1999

Avatar

The old Republic alstublieft

Overlord

Avatar

The old Republic alstublieft +1

Monojaxx

Avatar

Nee geen the Old Republic aub! Deze speelt zich duizenden jaren voor StarWars af. Niet interessant genoeg. Gewoon een filmserie die zich in de toekomst afspeelt.

ajleppink

Avatar

Als de force maar blijft bestaan

Goku32

Avatar

Hopelijk betere films, dan we gekregen hebben

SunChaser

Avatar

Hoe de toekomst van Star Wars eruit ziet? Zonder Kathleen Kennedy iig

Master Of Films

Avatar

^
Yep, haar contract loopt af in 2021. Deel 4 van de Indiana Jones serie wordt verwacht in 2021. Dus dat zou haar laatste Lucasfilm kunnen gaan worden. Een nieuwe Star Wars film zit er voor haar niet meer in.

Gigan72

Avatar

@monojaxx
Ik neem aan dat je weert dat elke Star wars film in het verleden afspeelt.
a long time ago in a galaxy far far away.

Dus iets in de tijd van The old Republic kan zeker wel en geloof me dat is heel interessant .

NieuwsFilm

meest populair