Crossover 'The Mandalorian' en 'Star Wars'-films aanstaande!

Crossover 'The Mandalorian' en 'Star Wars'-films aanstaande!

Het is een kwestie van tijd.

Met The Mandalorian heeft Disney+ een zeer succesvolle serie in handen. Zo succesvol, dat er nu gesproken wordt over een crossover met de nieuwe films. Op die manier zorgen Disney en Lucasfilm er vermoedelijk voor dat de Star Wars-franchise populair blijft.

Als Star Wars: The Rise of Skywalker straks in de bioscoop draait, is het voorlopig even gedaan met de films. Pas in december 2022 staat de release van een nieuwe film gepland. Die moet om nieuwe personages draaien en ook een volledig nieuw verhaal vertellen. In de tussentijd moeten we het doen met series, die mogelijk dus ook een link krijgen met de films.

Crossovers op komst?
Volgens Jon Favreau, de maker van The Mandalorian, zijn crossovers onvermijdelijk. "We hebben zeker de mogelijkheid om deze personages te verkennen, verder dan wat we in de serie doen," aldus Favreau. "Er zit geen scherpe grens tussen wat je in de bioscopen ziet en wat je thuis op je televisie kijkt. Het is heel opwindend dat ik verhalen over meerdere uren kan vertellen. Ik denk dat het een kwestie van tijd is, eer we crossovers maken."

Lucasfilm heeft dat al eerder gedaan. Zo was in Rogue One het personage Saw Gerrera te zien, dat eerder zijn opwachting maakte in de serie The Clone Wars. En de serie Rebels zette een cameo van een personage in Solo op. Het is dus inderdaad afwachten.

NieuwsFilm

meest populair