Algemeen

Crossover 'The Mandalorian' en 'Star Wars'-films aanstaande!

Het is een kwestie van tijd.

door Jim Pedd om 19:07 in Algemeen
Met The Mandalorian heeft Disney+ een zeer succesvolle serie in handen. Zo succesvol, dat er nu gesproken wordt over een crossover met de nieuwe films. Op die manier zorgen Disney en Lucasfilm er vermoedelijk voor dat de Star Wars-franchise populair blijft.

Als Star Wars: The Rise of Skywalker straks in de bioscoop draait, is het voorlopig even gedaan met de films. Pas in december 2022 staat de release van een nieuwe film gepland. Die moet om nieuwe personages draaien en ook een volledig nieuw verhaal vertellen. In de tussentijd moeten we het doen met series, die mogelijk dus ook een link krijgen met de films.

Crossovers op komst?
Volgens Jon Favreau, de maker van The Mandalorian, zijn crossovers onvermijdelijk. "We hebben zeker de mogelijkheid om deze personages te verkennen, verder dan wat we in de serie doen," aldus Favreau. "Er zit geen scherpe grens tussen wat je in de bioscopen ziet en wat je thuis op je televisie kijkt. Het is heel opwindend dat ik verhalen over meerdere uren kan vertellen. Ik denk dat het een kwestie van tijd is, eer we crossovers maken."

Lucasfilm heeft dat al eerder gedaan. Zo was in Rogue One het personage Saw Gerrera te zien, dat eerder zijn opwachting maakte in de serie The Clone Wars. En de serie Rebels zette een cameo van een personage in Solo op. Het is dus inderdaad afwachten.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Coola

Avatar

Ik zeg hell yeah kom maar op die crossovers.

Frietgezicht

Avatar

Welke karakters heeft die het over? Ben alleen nieuwsgierig naar de toekomst van deze nieuwe ‘Yoda’ maar met het tempo van deze serie zal er pas over 700 jaar wat duidelijkheid zijn.

SnubBrute050

Avatar

Crossovers zijn irritamt. Word je verplicht om meerdere te kijken omdat je anders niet het hele verhaal mee krijgt. Ik zie liever gewoon een nieuwe SW saga waarin de Mandalorion ook groots speelt.

jimb

Avatar

Ik vind cross over ook niet helemaal op zijn plaats hier, het
zijn sowieso gewoon allemaal verhalen uit hetzelfde universum. Bij andere crossovers hebben de series/films verder weinig met elkaar te maken.

Monojaxx

Avatar

Saw zit ook in de game: Fallen Order. Als jongere versie.

NieuwsFilm

meest populair