De toekomst van het MCU ligt volledig in het multiversum

Kevin Feige weet precies waar het heengaat.

De toekomst van het Marvel Cinematic Universe ligt in het multiversum. Dat vertelt studiobaas Kevin Feige tijdens een interview met de site ComicBook.com. Hij was aanwezig op de CCXP19 en sprak daar met de site over wat de toekomst gaat brengen.

Die toekomst ligt volgens Feige dus in het multiversum, waarbij meerdere Aardes aan elkaar verbonden zijn. "Toen we met het MCU begonnen, draaide het helemaal om Tony Stark. De wereld hem te laten ontmoeten en het Iron Man-harnas te laten zien," begon Feige. Vanaf daar begon de evolutie van het MCU.

Het multiversum
Na Iron Man "leerden we mensen over de Asgardians en over supersoldaten, waarna we ze samenbrachten in Avengers. Ik hou zelf heel erg van ruimtefilms en grootschalige, intergalactische verhalen en daarom maakten we Guardians. En het publiek volgde ons, waardoor we een film als Endgame konden doen. Ik wilde altijd al iets met tijdreizen maken, wat eindelijk gebeurde in Engame. En het multiversum is de volgende stap van de evolutie van het MCU en Doctor Strange in the Multiverse of Madness gaat dat op manieren openbreken die gevolgen hebben voor een Disney+-serie die niet WandaVision heet en voor de films op een grote, leuke manier."

Vermoedelijk is het multiversum ook hoe de X-Men uiteindelijk naar het MCU kunnen komen.

NieuwsFilm

meest populair