Aangehouden 'E.T.'-acteur probeert politie to beduvelen met 'beetje waterig urinemonster'

Aangehouden 'E.T.'-acteur probeert politie to beduvelen met 'beetje waterig urinemonster'

Henry Thomas werd terug in oktober aangehouden wegens rijden onder invloed.

Het ziet ernaar uit dat acteur Henry Thomas, o.a. bekend van E.T. en Netflix-serie The Haunting of Hill House, niet helemaal eerlijk is geweest toen hij twee maanden geleden door de politie werd aangehouden. Dit vond plaats in Tualatin, Oregon en de 48-jarige Amerikaan had te diep in het glaasje gekeken of gebruik gemaakt van wiet. Omdat hij niet wilde deelnemen aan een blaastest en nuchterheidstest werd hij meegenomen naar het bureau. Dat pakte ook niet als gewenst uit.

Roddelwebsite TMZ heeft namelijk het verslag van de politie mogen inzien en haalde daaruit dat Thomas hen mogelijk probeerde te misleiden. Eenmaal achter de tralies moest hij wel een urinemonster afstaan. Toen de politieagente een toestemmingsformulier met Thomas doornam, onderbrak hij haar, vroeg om het bekertje waarin hij moest plassen en liep vervolgens naar het toilet toe.


Helder
Als we de politie moeten geloven maakte de acteur echter misbruik van de agente, die met haar rug naar hem gekeerd stond. Hoewel ze een geluid kon horen dat op plassen leek, vermoedt ze dat Thomas water uit de pot geschept heeft. Het blijkt namelijk dat zijn urinemonster verre van warm aanvoelde, ontzettend helder oogde en het potje te vol was. Toen er aan Thomas gevraagd werd of hij met de test geknoeid had, ontkende hij.

Schikking
De acteur stond midden op een kruispunt toen hij werd aangehouden in oktober - hij zat te slapen achter het stuur. Achteraf gezien is Thomas er goed mee weggekomen. Hij heeft namelijk schuld bekend en in ruil daarvoor strafvermindering gekregen. Volgens TMZ moet hij één jaar lang een ongenoemd programma volgen, een boete van 500 dollar betalen en een alcoholslot in zijn auto installeren.

NieuwsFilm

meest populair