Duiken 'Star Wars'-helden Finn en Poe samen het bed in?

Duiken 'Star Wars'-helden Finn en Poe samen het bed in?

Een opvallende uitspraak van acteur Oscar Isaac.

Sinds het begin van de nieuwe Star Wars-trilogie speculeren fans volop over de romantische connectie die zij denken te zien tussen de helden Finn (John Boyega) en Poe Dameron (Oscar Isaac). Isaac gaf een wel heel opvallend antwoord toen hem afgelopen weekend tijdens het Star Wars-panel op CCXP werd gevraagd naar de relatie van #FinnPoe en #StormPilot in The Rise of Skywalker.

Bekijk de afbeelding
Nee, Finn en Poe zijn niet verliefd op elkaar. Dat hebben zowel de respectievelijke vertolkers van deze personages als regisseur J.J. Abrams eerder al bevestigd. Toch balen veel fans, die hadden gehoopt op een heuse romance tussen Finn en Poe, daarvan. De voormalig Stormtrooper en Resistance-piloot zijn wel goed bevriend.

Band in bed
De cast van The Rise of Skywalker was dit weekend aanwezig op de Comic Con Experience in São Paulo, Brazilië. Daar vroeg de presentator, ondanks alle berichtgeving, ook naar de band van Finn en Poe. Wat volgt is een geinig moment. "Waar vinden we de relatie van Finn en Poe?" vraagt hij. Waarop Isaac droogjes antwoordt: "In bed". Zoals je in de onderstaande video kunt zien, werd deze grap ontvangen met een hoop gelach.


Star Wars: The Rise of Skywalker verschijnt op 18 december in de Nederlandse bioscopen!

NieuwsFilm

meest populair