Humor

Duiken 'Star Wars'-helden Finn en Poe samen het bed in?

Een opvallende uitspraak van acteur Oscar Isaac.

door FilmTotaal om 10:04 in Humor
Sinds het begin van de nieuwe Star Wars-trilogie speculeren fans volop over de romantische connectie die zij denken te zien tussen de helden Finn (John Boyega) en Poe Dameron (Oscar Isaac). Isaac gaf een wel heel opvallend antwoord toen hem afgelopen weekend tijdens het Star Wars-panel op CCXP werd gevraagd naar de relatie van #FinnPoe en #StormPilot in The Rise of Skywalker.


Nee, Finn en Poe zijn niet verliefd op elkaar. Dat hebben zowel de respectievelijke vertolkers van deze personages als regisseur J.J. Abrams eerder al bevestigd. Toch balen veel fans, die hadden gehoopt op een heuse romance tussen Finn en Poe, daarvan. De voormalig Stormtrooper en Resistance-piloot zijn wel goed bevriend.

Band in bed
De cast van The Rise of Skywalker was dit weekend aanwezig op de Comic Con Experience in São Paulo, Brazilië. Daar vroeg de presentator, ondanks alle berichtgeving, ook naar de band van Finn en Poe. Wat volgt is een geinig moment. "Waar vinden we de relatie van Finn en Poe?" vraagt hij. Waarop Isaac droogjes antwoordt: "In bed". Zoals je in de onderstaande video kunt zien, werd deze grap ontvangen met een hoop gelach.


Star Wars: The Rise of Skywalker verschijnt op 18 december in de Nederlandse bioscopen!

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Ze hebben in iedergeval samen 2 Lightsabers om mee te spelen

AdofmiroSJW

Avatar

Hier ben ik natuurlijk helemaal voor! En dan ook nog de Aziatische transgender zus van Rose.

Master Of Films

Avatar

Tha fuck bevestigd Isaac dat de verkering van Rose & Finn is afgelopen. Het breekt mijn hart dat Rose zoveel liefdesverdriet gaat krijgen. Smiley face

Ik moest al om Rose huilen toen ze de volgende dialoog vol met overtuigende emoties zei in The Last Jedi

Rose Tico "We're going to win this war not by fighting what we hate, but saving what we love!"

GreenHornet

Avatar

Rose doet het met Rey / 1 pot nat

Frietgezicht

Avatar

Kylo lijkt mij wel zo’n viespeuk die de onderkant van Snoke in zijn bed heeft liggen en er af en toe even lekker tegenaan kruipt.

Goku32

Avatar

Ik had wel een sex sene verwacht tussen BB8 en RTD2 jammer

Noxin

Avatar

Zucht.

Spider-fan

Avatar

In de trailer krijg ik bijna het gevoel dat Rey en Chewbacca iets met elkaar krijgen. Ze hebben zo'n onder-ons-momentje in de cockpit van de Millenium Falcon, waarbij Rey glimlachend naar hem opzij kijkt. Misschien voelt ze iets voor Wookiees?

ThysRomani

Avatar

Dit is natuurlijk exciting nieuws voor een hetero zoals ik. Hier kan ik natuurlijk niet op wachten, dit is nou precies wat de Star Wars fanboys om zitten te schreeuwen! Het kan de trilogie redden.

De Force technieken Force Push en Force Pull komen nu wel in een ander daglicht te staan. Alhoewel daglicht...De afsluiter van de Star Wars saga gaat natuurlijk plekken verkennen waar de zon niet schijnt.

Sunspot

Avatar

Totaal niet interessant, vooral niet opeens nu.

GEwoon goeie film maken, niet tijd verspillen aan SJW zooi, kost alleen maar screentime.

Focus op Palpatine en Kylo vooral, rest eromheen af en toe in beeld

NieuwsFilm

meest populair