Godzilla en Kong zijn even groot als ze tegen elkaar vechten

Godzilla en Kong zijn even groot als ze tegen elkaar vechten

Kong is inderdaad flink gegroeid sinds we hem voor het laatst zagen.

Tijdens de CCXP vertoonde Warner Bros. voor het eerst beelden van Godzilla vs. Kong. Alhoewel die beelden niet breder vertoond zijn en wij ze dus niet aan je kunnen laten zien, horen we nu wel al geluiden over wat er precies te zien was. En dat belooft wat.

In een van de shots die Warner Bros. tijdens de Comic Con Experience liet zien, namen Gozilla en Kong het tegen elkaar op in een gevaarlijk gevecht op leven en dood. En daarbij is het extra opvallend dat de twee van gelijk formaat zijn. Dus waar Kong in eerste instantie kleiner was (een meter of dertig), is dat nu niet meer zo.

Veel groter
Kong was toen we hem ontmoetten 30,3 meter hoog. Godzilla een stuk groter, maar liefst 131 meter. Om het dus succesvol tegen hem op te kunnen nemen, moest Kong wel groeien en dat is absoluut gebeurd. Nu komt er dus snel een moment aan waarop de koning van Skull Island het op gaat nemen tegen de Alpha van alle Titans.

Het precieze plot van de monsterfilm is nog niet duidelijk. Wellicht komt het erop neer dat Kong nu hij volgroeid is, het tijd vindt om de wereldheerschappij over te nemen van Godzilla. Of er zit juist een kracht achter, bijvoorbeeld Monarch, of de mensen die alle Titans willen uitroeien, die hebben aangestuurd op deze clash.

Tijd zal het leren, want de film gaat over ruwweg een jaar in première.

NieuwsFilm

meest populair